Son olarak CHP grubu tarafından 'tarım' dalında önemli çalışmalar yürüten ve Sinop tarımına büyük katkı sağlayan Mehmet Ali Özkaptan ödüle layık görüldü.  

Özkaptan Sinop Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) toplantı salonunda gerçekleştirilen törenle ödüllendirildi. Törene CHP Grup Başkan Vekili Abdullah Batur, meclis üyeleri Necmettin Çakır ve Durmuş Bayrak, karikatür sanatçısı Seyit Saatçi, Yaykıl Köyü Muhtarı Ahmet Tiryaki katıldı. 

Törende Mehmet Ali Özkaptan'a ilk hediye olarak çevre ödülü sahibi sanatçı Seyyit Saatçi'nin 'ağaç adam' ve 'çevre' konulu karikatürünün baskılı tişörtü verildi. İl Genel Meclisi üyesi Necmettin Çakır tarafından testere ve budama makası, İl Genel Meclisi üyesi Durmuş Bayrak'da Özkaptan'a bıçak hediye etti. 

CHP Grup Başkan Vekil Abdullah Batur ise Mehmet Ali Özkaptan'ı şilt ile ödüllendirdi. Mehmet Ali Özkaptan'ın Sinop tarımına büyük katkıları olduğunu dile getiren Batur; "21. dönem İl Genel Meclisi CHP Grubu olarak İl Özel İdaresi'nin görev ve sorumluluklarına giren konulardan, sanat dalında sayın Seyit Saatçi'ye Çevre dalında sayın Ahmet Tiryaki'ye ödüllerimizi vermiştik. Bugün tarım dayında ödülümüzü Mehmet Ali Özkaptan'a veriyoruz. İl Özel İdaresi'nin sorumluluk alanına giren konularda ödüllendirmemiz devam edecektir" dedi. Konuşmasında Mehmet Ali Özkaptan'a il tarımına yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Batur; "Doğayı gönül gözü ile görerek ağaçların dilinden anlayarak, bereketli ellerinizin yaptığı aşılarla ağaçların verimini çoğaltarak ilimiz tarımına verdiğiniz gönüllü destek için teşekkür ederiz. Sizi 21. Dönem İl Genel Meclisi CHP Grubu olarak tarım ödülüne layık gördük" diye konuştu.

Tuğçe Erol

  
Editör: Vitrin Haber