Resmi incelemelerde bulunmak için Erfelek İlçesinde bulunan Vali Dr. Ahmet Cengiz beraberinde İlçe Kaymakamı Feremez Babat, Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek,  İl Özel İdare Genel Sekreteri Orhan Alpay ve Erfelek Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Hasan Çınar ile birlikte Erfelek Gençlik Merkezini ziyaret etti.

Gençlik Merkezi çalışmalar hakkında Erfelek Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Hasan Çınar’dan bilgi alan Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz; Gençlik Merkezindeki gençler ile birlikte Masa Tenisi ve Bilardo oynayarak etkinlikler hakkında gençlerle sohbet etti.

Vali Dr. Ahmet Cengiz; “Gençlik Merkezlerimiz ile gençlerin bir araya gelerek kendi gelişimleri için çalışabileceği ortam sağlıyoruz. Gençlik Merkezlerimizdeki projelerimizle gençler arasındaki iletişim ve dayanışmanın güçlenmesini hedefleyerek, gençliğin sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak istiyoruz.  Gençlik Merkezlerimiz Çocuklarımızı ve gençlerimizin, sokaktan, kahve köşelerinden kurtularak, gençlerin kültür ve sanatla buluşma noktasıdır” dedi.

Sinop ve İlçede ki Gençlik Merkezlerinin faaliyetlerinden memnuniyetini ifade eden Vali Dr. Ahmet Cengiz aynı sorumluluk bilinciyle çalışmaların devam etmesini isteyerek ziyaretini tamamladı.





Editör: Vitrin Haber