Emre Yıldız açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Bilindiği gibi ulaşım modernlik, çağdaş yaşamın yolu ve hayatımızın en büyük ihtiyacıdır. Ulaşım araçları ise bunların başrol oyuncusudur. Bu gerek kara, hava, deniz, demiryolu şeklinde bir kalıba dökülür ve hayatımızın vazgeçilmez bir haline dönüşür, gelmek için, gitmek için…

İlimiz sorunları ise, ulaşım olarak uzun zamandır kanayan yara olarak gündemdeydi bu gerek coğrafyası gerek sanayileşme eksikliği ile yorumlanabilir, isteğimiz ilimizdeki havaalanının keşke daha önce düşünülseydi de uçuşlarımız devam etseydi yönünde olsa da, kısa zaman içinde Sinop havaalanının tekrardan daha modern şekilde faaliyetlerine başlaması yönündedir.

Bilindiği gibi havaalanın çarşamba ilçesinde olduğu için yolcular önce sinop-samsun parkurunu tamamlayıp buradan da servis ile merkeze oradan da havaş servislerine tekrar ek ücret ödeyerek havaalanına gitmeleri gerekiyor özel araç için ise havaalanına veya başka bir otoparka kendi araçlarını bırakmak zorunda kalacaklar. Bu da zaman ve ekonomik açıdan külfetlidir. Tüm bu külfetleri engellemek için şirketimiz böyle bir hizmeti öngörmüştür. Yapılanma döneminde halkımızın mağduriyetini asgariye çekmek için şirketimiz uçak biletlerinin NP Tourdan alınması halinde Sinop-Samsun Çarşamba Havaalanı-Sinop şeklinde bir parkur seferi düzenleyecektir.

Bu hizmetimizin, havaalanı faaliyeti başlayıncaya kadar kesintisiz devam etmesi planlanmaktadır. Şirketimiz bu hizmet için seçenekli uçuşlar olduğundan, ilimizden gerek ekonomik gerek işlerinize endeksli uçuş saatlerini seçmiştir. İlk etapta lüx ve taşımacılık standartlarına uygun yasal araçlarımızla sabah ve gece uçuşları şeklinde uçuşlardan 1 saat öncesinde havaalanında olacak şekilde planlanmıştır. Bu vesile ile servis kullanacak yolcularımız 15 TL karşılığında hizmetimizden faydalanabilirler, servisimiz Ayancık, Erfelek, Sinop, Gerze istikameti ile havaalanı güzergâhını (iç hatlar gidiş, dış hatlar gidiş ve dönüş uçuşları için) tamamlayacaktır. Detaylı bilgi için ofisimizden veya 0368 240 00 00-0541 202 57 67 bu hizmeti Sinoplulara sunmaktan kıvanç duyuyor, tatil ve seyahat işlerinizde de yanınızda olduğumuzu hatırlatırız"
Editör: Vitrin Haber