AK Parti Sinop Milletvekili Aday Adayı Fatih Candar Can, "Türkiye'nin yüreğine adeta ateş düşürenler, ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışan bu hainler kendi kanlarında boğulacaktır" dedi.

AK Parti Sinop Milletvekili Aday Adayı Fatih Candar Can, Dağlıca ve Iğdır'da düzenlenen terör saldırılarına lanet okudu. Can, dağlıca ve Iğdır'da ki terör saldırılarında 30 güvenlik görevlisinin şehit olduğunu belirterek, "Bu hain saldırılar sonucu Türkiye'nin yüreğine adeta ateş düşürenler, ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışan bu hainler kendi kanlarında boğulacaktır" diye konuştu.
Can, açıklamasında şunları söyledi: "Bu lanet saldırıları düzenleyen örgüt mensupları unutmamalıdır ki Türk Bayrağı rengini şehitlerimizin kanından almıştır. Böylesi haince planlar kurarak ülkemizi yasa boğan hainler kendi kanlarında boğulacaktır. Ve unutulmamalıdır ki bu yapılan hain saldırıların hesabı ağır bir şekilde ödetilecektir. Vatandaşlarımız yaşanan bu olaylar karşısında metanetini korumalı ve sağduyulu olmalıdır. Vatandaşlarımızın güvenliğini ve ülkemizin bütünlüğünü hedef alan hain saldırıları kınıyor, kahraman şehitlerimize rahmet, şehit ailelerimize baş sağlığı yaralanan asker ve polislerimize acil şifalar diliyorum" dedi.

Editör: Vitrin Haber