Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü Samsun İl Müdürü Mücahit Taşkın faaliyet bölgesinde yer alan il ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Sinop'a gelen BYEGM İl Müdürü Mücahit Taşkın ve beraberindeki BYEGM çalışanları Vitrinhaber Gazetesi'ni ziyaret etti. 

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Serhat Özşahin ile ofisinde bir araya gelen Mücahit Taşkın, kurum çalışmaları hakkında geniş bilgi verdi. 
Bölge olarak il ziyaretlerine başladıklarını dile getiren Mücahit Taşkın, "Elimizden geldiğince kolaylaştırmak ve hem de işbirliklerini sağlamak. Bizim üzerimize ne düşerse elimizden geleni yaparız. Mesele sadece bir basın mensubuna sarı basın kartını vermek değil. O bizim asli işimiz. Asıl görevimiz güzel iş birliklerini yapmak ve işlemleri kolaylaştırmak" dedi. 

20 Mayıs tarihinde BYEGM Samsun İl Müdürlüğü olarak bölgedeki basın mensuplarıyla Samsun'da bir araya geleceklerini dile getiren Taşkın, tüm Vitrinhaber çalışanlarını da programa davet etti. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vitrinhaber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Serhat Özşahin, gazete ve faaliyetleri hakkında geniş bilgi verdi. 

Ziyareti sırasında; Türkiye Gazetesi Sinop Temsilcisi Abdullah Gür ile Sinop Gençlik Spor Kulübü Başkanı Yakup Üçüncüoğlu'da bulundu. Ziyaret çay sohbeti ile son buldu. 
 
Editör: Vitrin Haber