Bursa Demirtaş Lozan Mübadilleri Derneği Başkanı Ali Kömürlü beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ve yetmiş kişilik bir heyetle Sinop Mübadele Derneği Mübadele ve Kültür evini ziyaret etti. 

Bursa Demirtaş Lozan Mübadilleri Derneği Başkanı Ali Kömürlü ve beraberindeki heyeti Sinop’ta ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Sinop Mübadele ve Balkan Türkleri Derneği Başkanı Kenan Aral, Başkan Kömürlü ve beraberindekilere nazik ziyaretleri için teşekkür etti. 

Aral; “Sinop Mübadele ve Kültür evimizi pandemiden dolayı fazla açık tutamadık. Ancak pandeminin bitmesiyle,  Mübadele ve Kültür evine özellikle yaz aylarında Yurtiçi ve yurt dışından ziyaretler devam etti. 

Bugün de Bursa Demirtaş Lozan Mübadele Derneği Başkanı Ali Kömürlü ve beraberinde 70 kişilik bir grupla Mübadele ve kültür evini ziyaret ettiler. Bu anlamlı ziyaret bizleri çok mutlu etti. Ziyaretçilerimizle geçmiş günleri yad ettik.

Tarihimize yolculuk yaptık. Mübadele ve Kültür evimizi her gün ortalama İl içi ve İl dışından 5 ile 15 kişi ziyaret etmekte. Bu da Sinop Turizmine ve ekonomisine önemli katkı sağlamakta. Herkesi Sinop Mübadele ve Kültür evini gezmeye davet ediyoruz” dedi. 

Gerçekleştirilen ziyarette misafirleri ile yakından ilgilenen Sinop Mübadele Derneği Başkanı Kenan Aral, günün anısına misafir Başkan Ali Kömürlüye Sinop’a mahsus Gemi maketi kotra hediye etti. 


 

Editör: Vitrin Haber