Hızlı servis restoran zinciri sektörü lideri TAB Gıda yurtiçinde yatırımcılarıyla lezzet ağını genişletmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl mini mangal kampanyasıyla Burger King® ateşiyle tanışan Sinoplu lezzet tutkunları, artık en sevilen Burger King® ve Popeyes® menülerine Gazi Caddesi’nde hizmete giren restoranlardan ulaşabilecek. 

TAB Gıda’nın en sevilen markalarından Burger King® ve Popeyes® özgün, lezzetli ve seçkin menülerini Gazi Caddesi’nde bulunan restoranlarında Sinoplu ziyaretçilerine sunuyor. 

 “KONTROLLÜ BÜYÜMEK İSTEYEN GİRİŞİMCİLERİ BEKLİYORUZ”  
Yatırımcılara sundukları avantajlı franchise fırsatları ile sektöre yön vermeye devam ettiklerini ifade eden TAB Gıda Finans ve Franchise Yatırımlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özgür Çetinkaya, sahip oldukları ekosistemin kapısını ardına kadar yatırımcılara açtıklarına dikkat çekti. Risk almadan kontrollü büyümek isteyen girişimcileri beklediklerini belirten Çetinkaya, “TAB Gıda çatısı altında hizmet veren Burger King®, Popeyes®, Sbarro®, Arby’s®, Usta Dönerci® ve Usta Pideci® markaları için yatırımcılarımıza dünya markalarını anahtar teslim işletme imkanı sunuyoruz. Pandemi gibi tüm sektörleri zorlayan, olağanüstü bir dönemde, sistemimize 77 yeni restoran ekledik. İşletme modelimiz ve eşsiz ekosistemimizden aldığımız güçle sektöre yön vermeye devam ediyoruz.” açıklamasında bulundu.

TFI TAB GIDA YATIRIMLARI HAKKINDA 

TFI TAB Gıda Yatırımları, 2.500’ü aşkın restoranı ve 50.000’in üzerinde çalışanıyla, Türkiye ve Çin’deki lider hızlı servis restoran zinciri işletmecisi olarak faaliyetlerini sürdürüyor. TFI, 27 yıllık tecrübesinden yararlanarak sektörde işletme standartlarını belirliyor ve faaliyette bulunduğu pazarlarda tüketici trendlerini şekillendiriyor. TFI çatısı altında faaliyetlerini sürdüren TAB Gıda, Türkiye’nin hızlı servis restoran zinciri sektörüne, aralarında Burger King®, Sbarro®, Popeyes®, Arby’s®, Usta Dönerci® ve Usta Pideci®’nin de bulunduğu 1.200’den fazla hızlı servis restoranıyla liderlik ediyor. TFI, büyüme stratejisinin çok önemli bir parçası olarak 2012’de Çin’e yatırım yapmaya başladı. Burger King Çin, yaklaşık dokuz yılda 200 şehirde, 1.300’den fazla restorana ulaştı. TFI’nın Ekosistem şirketleri, grubun başarısının önemli bileşenleri olarak, Türkiye’deki hızlı servis restoran faaliyetlerinde ürün ve hizmet sunmaktadır. Ekosistem şirketlerinden, Fasdat Gıda sektörün önde gelen satın alma, depolama ve lojistik hizmetleri şirketi, Ekmek Unlu Gıda üstün teknolojiye sahip unlu mamuller fabrikası, AtaKey Türkiye’nin en büyük patates işleme fabrikalarından, Ekur Et Entegre ileri teknoloji et işleme tesisi, Reklam Üssü iletişim ve pazarlama alanlarında hizmet veren ajans, fiyuu deneyim odaklı teslimat sistemidir.

Bu bir 'Advertorial'dir

Editör: Vitrin Haber