Geçtiğimiz Aralık ayında İstanbul’da meydana gelen hain terör saldırısı sonucu, henüz 19 yaşında aramızdan ayrılan, Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğrencisi Mustafa Berkay Akbaş anısına, ASKF (Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu) öncülüğünde “1. M. Berkay Akbaş sokak basketbolu turnuvası” düzenlenecek. 

Berkay Akbaş’ın doğum günü olan 16 Temmuz tarihinde başlayacak olan bu anlamlı organizasyonda; ilimizden ve il dışından katılacak kadınlar ve erkekler kategorilerindeki toplam 16 takım, Berkay Akbaş’ın anısına mücadele edecek.
16 Temmuz 2017 günü saat 18:00’da, Aşıklar Caddesi Barış Manço Parkı’nda bulunan amfide başlayacak olan turnuva üç gün boyunca devam edecek.

Berkay Akbaş’ın anısını yaşatmak için, doğum günü olan 16 Temmuz tarihinde bu anlamlı organizasyonu planladıklarını belirten ASKF Başkanı Ayhan Özhan; 16 Temmuz günü saat 18:00’da tüm Sinopluları Barış Manço Parkı’ndaki amfiye davet ederken, katılımcı tüm takımlara başarılar dilediğini, Berkay Akbaş’ın adını ve anısını yaşatmak için bu yıl 1.’si düzenlenen bu organizasyonunun kalıcı olacağını ve gelenekselleştirileceğini söyledi. 
Editör: Vitrin Haber