Sinop Belediye Başkanlığı tarafından MOBİL uygulama hizmete devreye sokuldu. Uygulama sayesinde vatandaşlar, belediye ile ilgili ödemelerini cep telefonu yoluyla anlaşmalı bankalar üzerinden halledebilecek. 

İŞLEMLER OTOMATİK ÖDEME TALİMATIYLA YAPILABİLECEK
Hayata geçirilen MOBİL uygulama hakkında bilgi veren Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, vatandaşların MOBİL uygulama sayesinde ödemelerini belediyeye gelmeden cep telefonu üzerinden yapabileceklerini ve anlaşmalı bankalar üzerinden verecekleri ödeme talimatıyla bu işlemi sadece bir kere yaparak bir sonraki dönemlerde borç kontrol kaygılarının da ortadan kalkacağını söyledi.

Ayhan; “Vatandaşlarımızla iletişimimizi güçlendirmek, daha kolay ulaşılabilir olmak ve çağın gereklerine uygun hizmetler sunabilmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Teknolojinin hızla ilerlediği, gelişen ve sürekli olarak değişen bir iletişim çağındayız. Biz de Sinop Belediyesi olarak teknoloji altyapımızı her geçen gün güçlendiriyoruz.  Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Son olarak hayata geçirdiğimiz mobil uygulama ile belediyeyi vatandaşlarımızın cebine taşıyoruz.
Kısa zaman önce dijital marketlerde yerini alan ve olumlu geri dönüşler aldığımız Sinop Belediyesi Mobil Uygulamamız ile vatandaşlarımız artık belediye ile ilgili ödemelerine otomatik ödeme talimatı vererek online olarak işlem gerçekleştirebilecek. Garanti, DenizBank, Aktif  Bank, Türkiye İş Bankası, Akbank, Yapı Kredi ve Türk Ekonomi Bankası(TEB)  ile sistem entegrasyon çalışmalarımız tamamlandı  anlık olarak hizmet alınabiliyor, diğer bankalarla da entegrasyon çalışmalarımız  devam ediyor. Çalışmanın belediyemiz ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyor, uygulamanın hayata geçmesinde emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
 

Editör: Vitrin Haber