Programda Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Belediye İş Sendikası Eğitim ve Basın Yayın Genel Sekreteri Bayram Özkan, Belediye-iş Sendikası Genel Sekreteri Nihat Ayçiçek,  Eğitim Uzmanı Mehmet Ali Candan ile Karabük Şube Başkanı İlhami Yılmaz’ın da hazır bulunduğu seminerde, Ali Candan ve Bayram Özkan, Sinop ve Samsun’dan bir çok belediye çalışanı ve memur hazır bulundu.

Program Eğitim Uzmanı Mehmet Ali Candan’ın 8 Mart Kadınlar günü ile ilgili gerçekleştirdiği sunumuyla başladı.
Belediye-iş Sendikası Genel Sekreteri Nihat Ayçiçek yaptığı açıklamada, “8 Mart Kadınlar Günü çok anlamlı bir gün. 8 Mart günümüzde hala kutlanabiliyorsa bunun nedeni o dönemlerde kadınlarımızın haklı talepler karşısında vermiş oldukları mücadeledir” diyerek 8 Mart’ın tarihine değinip kadınların öneminden bahsetti.

Baki Ergül ise, “Ülkenin sorunları itibariyle konuya baktığımızda maalesef benim tek güvencem kadınlar. Bunu da kadınlar günü itibariyle söylemiyorum biz erkek nesli olarak biraz bozulduk sadece bireysel bencillik almış başına gidiyor. Arkaya dönüp baktığımızda iyiki kadınlar var diyorum. Ne olurdu bizim erkek nesli kadınlarımız gibi yürekli, cesaretli olsaydı bu ülke bu noktaya gelmezdi” dedi.

Program sonunda Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül ve Belediye-iş Sendikası Genel Sekreteri Nihat Ayçiçek bayanlara karanfil ve hediye takdiminde bulundu ardından yemeğe geçildi.






Editör: Vitrin Haber