Sinop Belediye Başkanlığı ekipleri şehir genelinde gerçekleştirdikleri temizlik çalışmalarına devam ediyor. Mesai mefhumu gözetmeksizin gece geç saatlere kadar çalışmalarına devam eden ekipler, Sinop’un cadde ve sokaklarında temizlik ve yıkama çalışmaları gerçekleştiriyor. 

Gece mesaisinde Okullar Caddesi ve Batur Caddesi'nde yıkama ve dezenfeksiyon çalışması yürüten belediye ekiplerini ziyaret eden Belediye Başkanı Barış Ayhan, ekiplere çalışmalarında kolaylıklar diledi. 

İLK GÜNKÜ HEYECANLA DAHA YAŞANILABİLİR BİR SİNOP İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Sinop Belediye Başkanlığı olarak ilk günkü heyecanla daha yaşanılabilir bir Sinop için çalışmalarına devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Barış Ayhan, bu doğrultuda gece gündüz demeden çalışan belediye personellerine de teşekkür etti. Ayhan; “İlk günkü heyecanla, aynı azim ve kararlılıkla daha temiz daha yaşanabilir ve daha çağdaş bir Sinop için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halkımıza hizmet her geçen gün enerjimize enerji, gücümüze güç katıyor.
Kentimizi daha temiz bir sabaha uyandırmak için gece gündüz demeden mesai mefhumu gözetmeden çalışan Temizlik İşleri ve İtfaiye Müdürlüğü ekiplerimize teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. 


 

Editör: Vitrin Haber