Beko’nun seçmelerini 28 ilde bayileri aracılığıyla toplam 42 noktada gerçekleştirdiği, geleneksel ‘Yılın Annesi’ yarışması sonuçlandı. BEKO Sinop Şubesi, bu yıl 13.’sü düzenlenen yılın annesi ödülünü Sinoplu şehit polis memuru Hakan Tanrıkulu’nun annesi Ayşe Tanrıkulu’na verdi. Sinop İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’in eşi Songül Dağdeviren ve emniyet mensuplarının da hazır bulunduğu törene rahatsızlığı dolayısıyla katılamayan şehit annesi Ayşe Tanrıkulu’nun ödülünü kızı Gülhan Tanrıkulu aldı. 

BEKO Sinop Şubesinde düzenlenen ödül töreninde konuşan Sinop İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’in eşi Songül Dağdeviren, böyle anlamlı bir girişimde bulundukları için Sinop BEKO Bayi temsilcisi Necmi Kanbur ve tüm BEKO ailesine teşekkür etti.

Dağdeviren; “Bugün burada toplanmamızın sebebi vatanımızın birliği, beraberliği, huzuru uğruna şehit olan Hakan Tanrıkulu evladımızın annesine yılın annesi ödülünü takdim etmek. Devletimiz maddi anlamda şehit ailelerimizi asla mağdur etmiyor. Ancak böyle manevi anlamda desteklerin gelmesi de eminim ki şehit ailelerimizi ayrı bir mutlu ediyor. Bu anlamda öncelikle Necmi beye ve BEKO ailesine böyle anlamlı bir organizasyonu düzenledikleri için teşekkür ediyorum. Tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum” dedi. 
Editör: Vitrin Haber