Devletin Bekası ve Milletin İradesi Derneği'nin (BEKADER) Genel Başkanı Fatih Candar Can, Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Yakup Üçüncüoğlu ile Meclis AK Parti Grup Başkan Vekili Fatih Özçelik'e nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Can'a BEKADER Genel Başkan Vekili Erol Özçelik ile Şehit ve Gazi Ailelerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyfi Özdemir'de eşlik etti. 

Genel Merkezi Sinop'ta olup, ülke çapında faaliyet gösteren tek STK olan BEKADER'in Genel Başkanı Fatih Candar Can, ziyaret sırasında dernek çalışmaları hakkında Başkan Üçüncüoğlu ve Grup Başkan Vekili Özçelik'e bilgi verdi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında konuşan Başkan Fatih Candar Can, dernek olarak 27 ilde şubeleştiklerini belirterek, yurt genelinde teşkilatlanma çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. 

Milleti yaşat ki Devlet yaşasın düsturuyla hareketle; Milli birliğin zedelenmemesi ve korunması için farkındalık çalışmaları yapma amacıyla yola çıktıklarını belirten BEKADER Genel Başkanı Fatih Candar Can, "Şehitlerin emanetlerine ve gazilerine sahip çıkmak, seçilmişlere karşı her türlü antidemokratik kalkışmalara karşı durmak, kadim medeniyetimiz ve tarihimizden aldığımız güç ve irfandan yola çıkarak sahip olduğumuz en değerli varlığımız olan beşeri sermayeyi; Devlet, vatan ve millet menfaatlerini kendinden önde tutan ve Büyük Türkiye hedefi için çalışmayı esas alan fert ve ortam oluşturmayı hedefliyoruz. Rabbim çıktığımız yolda bizleri mahcup etmesin" dedi. 

Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Yakup Üçüncüoğlu ve Meclis AK Parti Grup Başkan Vekili Fatih Özçelik, Genel Başkan Fatih Candar Can'a ve yönetimine çıktıkları kutlu yolda başarılar diledi.

 

Editör: Vitrin Haber