Kardeş Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’ı makamında ziyaret eden Durağan belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, Başkan Dündar’a Belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Başkan Kılıçaslan, "Bizlerle deneyim ve tecrübelerini paylaşan Sayın Hüseyin Dündar'a teşekkür ediyorum. Çok değerli Belediye Başkanımızla Durağan'a neler yapabilirizi konuştuk. Küçük bir ilçe olmamıza rağmen önemli projeleri hayata geçiriyoruz. Kendisine desteklerinden ve ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum. Rabbim yolunu açık etsin” dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Sinop'un önemli ilçelerinden olan Durağanda ki çalışmaları yakından takip ettiklerini belirtti. Dündar; “Durağan Belediyesi, Çarşamba İlçemizin kardeş belediyesidir. Belediye Başkanlığında ilk dönemini yaşayan Sayın Ahmet Kılıçaslan, ilçesinde; çevre düzenleme çalışmaları, arıtma tesisleri projesi, altyapı ve yol çalışmaları gibi çok önemli çalışmalar başlattı. İlçe meydanının yeniden düzenlenmesi projeleri için Çarşamba Belediyesi olarak kendilerine destek olacağız. Yardımlaşmaya ve dayanışmaya en çok ihtiyacımızın olduğu bu günlerde böylesine anlamlı bir projesinde kardeş belediyemize destek olmanın gururunu yaşıyoruz" diye konuştu. 
 
Editör: Vitrin Haber