Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, ilçenin Revizyonu imar planı çalışmaları kapsamında Ankara’da ziyaretlerde bulundu.

Son aşamaya gelen Revizyon imar planı çalışmalarını değerlendirmek için Belediye Meclis Üyeleri Dursun Demirpençe ve İlyas Öz, İmar Müdürlüğü Personelleri Fatma Yavuzhan ve Hüseyin Çöpoğlu ile birlikte İller Bankası çalışanları Şehir Plancısı Serpil Kılıç, Yüksek Şehir Plancısı Cemal Kaynak ve Ahmet Fatih Coşar’la İmar Çalışmaları hakkında toplantı düzenleyen Başkan Kılıçaslan, çalışmaların hızlandırılması yönünde taleplerini iletti.

Ziyaretin oldukça verimli geçtiğini ifade eden Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, ilçenin gelişimi için durmaksızın çalıştıklarını söyledi. Kılıçaslan; “Ziyaretlerimizde bizlere eşlik eden, İller Bankası ile yaptığımız çalışmalarda bizlere yol gösteren, yardımcı olan ilçemizin eksiklerinin giderilmesine vesile olan Mekansal Planlama Dairesi Başkanlığı Harita Müdürlüğü, Sayısal Harita ve Tersimat Grup Sorumlusu Uzman Ahmet Fatih Coşar Bey’e Durağan Belediyesine verdiği destek ve bizlere gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı şahsım ve Durağan halkı adına teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlı görevlerde yükselmeyi kendisine nasip etsin” dedi. 

KANALİZASYON, ATIK SU ARITMA TESİSİ VE YAĞMUR SUYU KANALLARININ ALTYAPI İHALESİ GERÇEKLEŞİYOR
Ziyaretler kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı İller Bankası Genel Müdürlüğü Yatırım Koordinasyon Dairesi Başkanı Erdoğan Topcu ile bir araya gelen Durağana Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, ilçe projelerinin durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Gerçekleştirilen görüşme hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan; “Yatırım Koordinasyon Dairesi Başkanı Erdoğan Topcu, Kanalizasyon, Atık Su Arıtma Tesisi yapımı ve Yağmur Suyu Kanalları için İhale aşamasına gelindiğini söyledi. İnşallah kısa bir süre içinde İlçemizin altyapısı ihale edilerek, inşaat çalışmalarına başlanacaktır. Yaklaşık 17 Milyonluk yatırım olan bu en büyük sorunu çözerek, Durağan’ın altyapı çilesini ortadan kaldıracağız. İller Bankası Genel Müdürlüğü Yatırım Koordinasyon Dairesi Başkanı Sn. Erdoğan Topcu’ya ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 
Editör: Vitrin Haber