Mesajında menfur saldırıda yaralananlara acil şifalar dileyen Sinop Ülkü Ocakları İl Başkanı Emre Karagülle, hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet kederli ailelerine ise başsağlığı dileklerinde bulundu. Terörü ve terörü destekleyenleri lanetleyen Başkan Karagülle, bu tür haince girişimlerin Tür birlik ve beraberliğini bozamayacağını söyledi. Karagülle; “Beşiktaş-Bursaspor maçı sonrasında, Çevik Kuvvet polislerimizin olduğu yerde bomba yüklü araç patlatılmış akabinde de Maçka Parkı’nda canlı bomba saldırısı gerçekleştirilmiştir.Sonuç itibariyle 30’u polisimiz olmak üzere 38 kardeşimiz şehit düşmüş, 155 kardeşimiz de yaralanmıştır. Acımız büyük, birliğimiz, bütünlüğümüz hergünkünden daha da kuvvetlidir” dedi.

TERÖR BİR İNSANLIK SUÇUDUR
Terörün her türlüsünün bir insanlık suçu olduğunu vurgulayan Sinop Ülkü Ocakları İl Başkanı Emre KaragülleTürk milletinin  terörizmin her türlü tuzağını ve hainliğini göğüsleyecek  güç ve kudrete sahip olduğunu ifade etti. 
Karagülle; “Türkiye’nin milli beka ve barışını tasfiye etme niyetindekilere Türk milleti, birlik ve beraberlik ruhunu ortaya koyarak izin vermeyecektir.
İstanbul Beşiktaş’ta iki ayrı şekilde meydana gelen terör saldırısından duyduğumuz derin üzüntüyü bildiriyor, terörizmi şiddetle lanetliyoruz.
İçlerinde hayatını kaybeden değerli  kardeşimiz Berkay Akbaş'ında olduğu Tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize de sabır ve başsağlığı temenni ediyoruz. Ey büyük Türk milleti, Üstte mavi gök çökmedikçe, altta yağız yer delinmedikçe senin ilini ve töreni kim bozabilir” diye konuştu. 
 
Editör: Vitrin Haber