Geçtiğimiz yıl AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş öncülüğünde Sinop'un önemli yerel dinamikleri olan meslek odaları ve STK temsilcileriyle Ankara'da bakanlıklar nezdinde yapılan temaslar ardından sanayi sitesinin elektrik alt yapısı yenilenerek yer altına alındı. 

TEŞEKKÜR ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİLER
Konuyla ilgili Sinop 1. Kısım Sanayi Sitesi Başkanı Bayram Güveli, beraberindeki Sinop Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu, 2. Kısım Sanayi Sitesi Başkanvekili Mustafa Canyıldız ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun ve Yeşilırmak Elektrik Dağıtım Şirketi (YEDAŞ) Sinop Bölge Müdürü Koray Keseroğlu'na teşekkür ziyaretinde bulundu. 

İLK KEZ BÖYLE BİR BİRLİKTELİK YAKALADIK
İlk olarak AK Parti Sinop İl Başkanı Giresun'u ziyaret eden heyet, yapılan çalışmalarla gelinen son nokta hakkında da Başkan Giresun'u bilgilendirdi. Sinop 1. Kısım Sanayi Sitesi Başkanı Bayram Güveli, Sinop'un yerel dinamiklerinin ilk kez böyle bir birlik ve beraberlik ortamı yakaladığını belirterek bunun devamını dilediklerini söyledi. 

Bunun devamı halinde Sinop'ta hiç bir sorunu aşmada zorluk yaşanmayacağını dile getiren Güveli, Ankara'da gerçekleştirin görüşmelerin çok kısa sürede meyvelerini verdiğini ifade etti. 
Güveli; "Heyetimizin Enerji Bakanı Fatih Dönmez ile görüşmesi ardından sayın bakanın talimatı üzerine çalışmalar hemen başladı. Trafolarımız yenilendi ve elektrik alt yapımız tamamen yenilendi. Ankara ziyaretimizin ve birlikteliğimizin meyvelerini almış bulunuyoruz. 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR
Bu nedenle büyük katkısı olan başkanımız sayın Uğur Giresun beye teşekkürlerimizi sunuyoruz. Tabi bu birlikteliğin öncülüğünü yapan sayın vekilimiz AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş'e de sonsuz teşekkür ediyoruz. 

Ayrıca; Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı sayın Salim Akbaş, Sinop Esnaf Odaları Birliği Başkanı sayın Mehmet Yüksel, Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı sayın Gürsel Öz ve Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu'ya da ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Başkanı Uğur Giresun'da sanayi esnafının her zaman yanında olduklarını dile getirdi. 

Sanayi heyeti daha sonra Yeşilırmak Elektrik Dağıtım Şirketi (YEDAŞ) Sinop Bölge Müdürü Koray Keseroğlu'na da teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Bayram Güveli, Keseroğlu nezdinde yöneticisinden çalışanına tüm kurum personeline teşekkür etti.

Editör: Gülay Yıldırım Kavak