Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sinop İl Başkanı Uğur Giresun Sinop Küçük Sanayi Sitesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu. 1. kısım ve 2. kısım site yönetimleri ile esnafları ziyaret eden Başkan Giresun, site esnafının sorunlarını dinledi, yeni ek destek paketleri hakkında da bilgiler verdi.  

ELEKTRİK HATLARI YER ALTINA ALINIYOR
Küçük Sanayi Sitesi 1. Kısım Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Güveli ve Küçük Sanayi Sitesi 2. Kısım Yönetim Kurulu Başkan Vekili Can Yıldız ile Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu ile sitede yapılan çalışmalarla ilgili müzakerelerde bulunan Başkan Giresun, başkanlarla birlikte elektrik hatlarının yeraltına alınma çalışmalarını da yerinde inceledi. 
Ziyaret hakkında bilgi veren Başkan Uğur Giresun: "Sanayi yönetimi ve esnafımızın taleplerini dinledik. Cumhurbaşkanımızın esnafımıza yönelik açıkladığı ek destek paketine ilişkin bilgiler verdik. Sanayi Sitemizdeki elektrik hatlarının yeraltına alınması çalışmalarını yerinde gördük. Çalışmalarda sona gelindi. Yeni aydınlatma sistemleri Sanayi sitemize çok yakışacak" dedi.

ALT VE ÜST YAPI YENİLENİYOR
Ziyaretten dolayı teşekkür eden Küçük Sanayi Sitesi 1. Kısım Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Güveli, Sanayi sitesinin alt ve üst yapısında komple yenilenme çalışmaları başlatıldığını söyledi. 

Başkan Giresun ve tüm emeği geçenlere teşekkür eden Güveli, site esnafının da memnuniyetini dile getirdi.

Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu'da açıklamasında: "Küçük sanayi sitesi esnafımızın görüş ve önerilerini, sorunlarını yerinde dinleyerek bizleri onurlandıran AK Parti İl Başkanı Uğur Giresun beye ve ekibine teşekkür ederiz. Sanayi sitesine yapılan ve yapılacak hizmetler hakkında kendisiyle görüştük. Daha önce hep beraber Ankara’da yaptığımız görüşmeler neticesinde elektrik altyapısı yenileniyor. Bundan sonra da su borularının da değişimi yapılacak ve kaldırımlar yenilenecek" diye konuştu.

Editör: Vitrin Haber