Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında, Sinop Balkan Halkları ve Mübadele Derneğini ziyaret etti.

Dernek Başkanı Kenan Aral tarafından karşılanan Belediye Başkanı Baki Ergül, burada dernek başkanı Aral ve dernek üyeleri ile uzun süre sohbet etti. Sinop’ta yapılan belediye hizmetleri hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Baki Ergül, kendisine iletilen soruları yanıtladı. Ergül ayrıca, Sinop’ta yapılan çeşitli etkinliklerde göstermiş oldukları destek ve katkılardan dolayı Sinop Balkan Halkları ve Mübadele Derneği Başkanı Kenan Aral ve dernek üyelerine teşekkür ederek, önümüzdeki günlerde düzenlenecek başta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı olmak üzere tüm özel günlerde yine derneğin ortaya koyduğu çalışmalar ile desteklerini beklediklerini belirtti. 

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sinop Balkan Halkları ve Mübadele Derneği Başkanı Kenan Aral da Belediye Başkanı Baki Ergül’e dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. Ziyaret sonunda Dernek Başkanı Kenan Aral, Belediye Başkanı Baki Ergül’e “Mübadil Oldum” isimli bir kitap hediye etti.

 
Editör: Vitrin Haber