Belediye Başkanı Baki Ergül, kent merkezinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ergül, yaptığı açıklamada, Sinop’ta belediye hizmetleri olarak bugüne kadar birçok işe ve yeniliğe imza attıklarını, yapılan işleri reklam aracı olarak kullanmadıklarını söyledi.

Belediye olarak milat sayılabilecek işler yaptıklarını vurgulayan Ergül, şöyle konuştu: "İş yaptıkça kendimi mutlu addediyorum. Sinop’ta 7 yıllık başkanlık sürecim içerisinde en önemli olarak içme suyu, kanalizasyon ve imar plan durumunu çözdük. Bunlar Sinop için milattır. Ayrıca Sinop’un giriş yollarıyla modern bir pazar yeri, parklar, yollar, sıcak asfaltlar yaptık yapmaya da devam ediyoruz. 2,5 milyon liralık modern bir mezbahanenin bitirilmesi için son çalışmalarımızı yapıyoruz. Daha randımanlı iş yapabilmek için büyük bir makine parkı oluşturduk."

Başkanlıkta 3 yıl daha zamanı olduğunu hatırlatan Ergül, yapacaklarını çalışmalar hakkında şunları kaydetti: "3 yıl içerisinde Sinop’ta asfaltsız yol kalmayacak. En önemli Sakarya Caddesi ile ilgili yayalara ağırlıklı olması yönünde proje hazırladık. Tersane mevkisinde kötü bir görüntü oluşturan gemi çekek yerinin de düzenlenmesi için projeyi tamamladık. Ayrıca buraya bir yat limanı planlamayı düşünüyoruz. Alternatif tıp için ünlü sülük gölünü planlamaya sokup hayata geçireceğiz. Çalıştıktan sonra yapacağımız o kadar çok şey var ki bunlar bir araya geldiğinde Sinop’u hep birlikte bir yerlere taşımış olacağız."

AA
 
Editör: Vitrin Haber