Oda Başkanı Haydar Gündoğdu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Ergül, esnaflarla uzun süre sohbet etti. Başkan Gündoğdu'nun makamında gerçekleştirilen  ziyaret sırasında, esnafın genel sorunları hakkında konuşuldu. Ayrıca ziyaret sırasında esnaflar, kapalı pazar yerindeki aydınlatma ve temizlik sorunları başta olmak üzere, balkon ve apartman temizlik sularının caddelere akıtılması, ruhsat ve fiyat tarifleri ile seyyar satıcılara ilişkin konuları da Başkan Ergül'e iletti.  

Esnaflara büyük önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı Baki Ergül, esnafların bir kentin en önemli bel kemiği olduğunun altını çizdi. Esnafların belediyecilik anlamında yaşadığı bazı sorunları dile getirmesinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Ergül, yaşanan sorun ve sıkıntıların en kısa zamanda ortadan kaldırılacağını söyledi. 

Nazik ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu, ziyaret sırasında esnafların sorunlarına dair önemli meselelerin masaya yatırılmış olmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi. 
Editör: Vitrin Haber