Sinop Balkan Türkleri ve Mübadele Derneği Başkanı Kenan Aral ve beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Berrin Gürleyen, Osman Güleryüz, Hüseyin İnal, Sevgi Aral ve Erhan Palaz ile ilk olarak geçtiğimiz günlerden İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Tarıkhan Çetiner’i ziyaret etti.

İl Emniyet Müdürü Tarıkhan Çetiner ile bir süre sohbet eden Sinop Balkan Türkleri ve Mübadele Derneği Başkanı Kenan Aral ve yönetim kurulu üyeleri Çetiner’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak derneğin faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu. 

İl Emniyet Müdürü Tarıkhan Çetiner’de, Başkan Kenan Aral’a ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek dernek faaliyetlerinde kolaylıklar diledi. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Başkan Aral ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Jandarma teşkilatının kurtuluşunun 183. Yıl dönümü dolayısıyla İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ferhat Kuran’ı ziyaret ederek Jandarma Teşkilatının 183. Kuruluş yıldönümünü kutladı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Kenan Aral, Balkan coğrafyası ile Sinop’ta gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan dernek faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu. 
İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Ferhat Kuran’da Jandarma Teşkilatının 183, kuruluş yıldönümü nedeniyle gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyet duyduğu belirterek Başkan Kenan Aral ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Ziyaret çekilen fotoğraf ile sona erdi. 


 

Editör: Vitrin Haber