Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu (BRTK) Yönetim Kurulu toplantısı düzenlendi. 13 Haziran tarihinde Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen toplantıda yurt dışında yaşayan Türk Vatandaşı Soydaşlarımızın sorunları görüşüldü. Toplantıda ayrıca BRTK’nın yurtiçi ve yurt dışındaki yapılacak olan kültürel ve sanatsal faaliyetler ve projeler hakkında Başkan Sabri Mutlu katılımcılara bilgiler verdi. Toplantıda daha sonra yönetim kurulu üyelerinin görevleri ile ilgili bilgiler vererek değerlendirmelerde bulunuldu. 
Toplantıya İlimiz Balkan Türkleri ve Mübadele Derneği Başkanı ve Aynı zamanda BRTK Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Aral’da katıldı.

BRTK Yönetimim Kurulu üyeleri toplantı öncesi ve sonrasında Afyon Valisi Gökmen Çiçek, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe ve Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca ile Tek Rumeli TV İmtiyaz Sahibi Atilla Baykan ile bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundular.

BRTK heyeti toplantı sonrasında Eskişehir ve Afyondaki tarihi ve kültürel yerleri gezdi.

Editör: Vitrin Haber