Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan’ı makamında ziyaret etti. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Ali Fuat Özşahin ile Gazetemiz Muhabiri Ali Yılmaz’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Dr. Mehmet Erşan’a cemiyet çalışmaları hakkında bilgiler veren Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, Sinop’ta sağlık alanında yapılan yatırımlar ve vatandaşlardan gazetecilere iletilen sağlık hizmetleri hakkındaki sorunlar hakkında fikir alışverişinde bulundu. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, ülkemizde olduğu gibi ilimizde de son yıllarda sağlık alanında önemli yatırımlar yapıldığını hatırlatarak, bu yatırımların il genelinde yürütülen sağlık hizmetlerinin hızlanması ve kalitesinin artması yönünde büyük önem taşıdığını söyledi. Tüm bunlara rağmen sağlık hizmetlerinin vatandaşlara sunulmasında bazı aksaklıklar yaşanabildiğini belirten İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, kendilerine iletilen şikayet ve taleplerle ilgili gerekli araştırmaların yapılarak, varsa eksik ya da kusurların giderilmesi adına gerekli işlemlerin yapıldığını söyledi. Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel’in kendisine ilettiği konular hakkında da gerekli araştırmaların yapılacağını ifade eden İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, Sinop’ta sağlık hizmetlerinin en doğru şekilde sunulması ve vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için ellerinden gelen gayreti göstermeye devam edeceklerini belirtti. 

Bu anlamda gösterdikleri hassasiyet nedeni ile Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel ve Sinop basınına teşekkür eden İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, karşılıklı fikir alışverişlerinin sorunların çözümüne yardımcı olduğunu söyledi. 
Editör: Vitrin Haber