İhlas Holding Bölge Temsilciliği, 2012 Yılı Geleneksel Birlik ve Beraberlik Toplantısı Samsun İlim Yayma ve Eğitim Vakfı B Salonu’nda gerçekleştirildi. Birlik ve beraberliği, personellerin motivasyonunu artırmak için düzenlenen toplantıya İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Ulusoy, İhlas Holding Bölge Temsilcisi Ahmet Kadem Kaptı, İhlas Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yılmaz Birpınar, İhlas Haber Ajansı Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen, İhlas Pazarlama Samsun Temsilcisi Muhammet Karaca, Ordu Temsilcisi Muhammet Boz, Amasya Temsilcisi Abdullah Çalışkan, Sinop Temsilcisi Abdullah Gür ve şirket çalışanları katıldı. 

Toplantının açılış konuşmasını yapan İhlas Holding Bölge Temsilcisi Ahmet Kadem Kaptı, geleneksel hale gelen toplantının amacının birlik, beraberlik ve motivasyonun artırılması olduğunu vurguladı. 

Toplantıda konuşan İhlas Holding Yönetimi Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Ulusoy ise holdingin misyon, vizyon ve faaliyetlerinden bahsetti. 
Toplantıda 2012 yılında başarılı çalışmalara imza atan personellere plaket verildi. Plaketler personellere İhlas Holding Bölge Temsilcisi Ahmet Kadem Kaptı ve İhlas Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yılmaz Birpınar tarafından verildi. 

Haber: İHA



Editör: Vitrin Haber