Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Sinop Valisi Hasan İpek ve AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş'le birlikte Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş'u makamında ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Boyabat'ta yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Kurtulmuş, ilçenin tarihi ve kültürel değerleri ile ilgili olarak yapılabilecekler konusunda Başkan Çakıcı'ya destek olacakları sözünü verdi. Bakan Kurtulmuş ayrıca, yaptığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Şefik Çakıcı'yı tebrik etti.

Görüşme ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, görüşmenin oldukça verimli geçtiğini söyledi. Çakıcı; "Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım Maviş ve Sinop Valimiz Sayın Hasan İpek ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Prof.Dr. Numan Kurtulmuş Bey'i makamında ziyaret ettik. Kendilerinin ilgi ve alakaları bizleri son derece memnun etti. Sayın Bakanımızın destekleri ve bizlerin gayretleri ile Boyabat'ımız Karadeniz'in Turizm Başkenti olacak inşallah" dedi. 
 
Editör: Vitrin Haber