Sinop il Emniyet Müdürlüğü görevinden, İstanbul Teftiş Kurulu Başkanlığına atanan Şeref Aytekin, gazetemize veda ziyaretinde bulundu. 

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Serhat Özşahin tarafından kapıda karşılanan Aytekin, daha sonra Özşahin ile ofisinde bir süre sohbet etti. 

'Önce insan odaklı çalıştık'
Görev yaptığı süre içerisinde Sinop ve Sinop insanını çok sevdiğini belirten Aytekin; "2,5 yıldır Sinop'tayım. Sinop ilk görev yerim olması hasebiyle hayatımda önemli bir yere sahip oldu. Sinopluları ve Sinop'u çok sevdik. Sinop'u hiç bir zaman unutmayacağız. Mutlu insanların yaşadığı mutlu şehirde görev yapmanın mutluluğunu yaşadım. Bizim çalışma prensibimiz, 'önce insan' odaklıydı. Personelimize yönelik, vatandaşa hizmeti daha kaliteli sunabilmek için moral ve motivasyon konusunda çalışmalar yaptık. Sevdirerek görev yaptırmayı amaçladık. Netice olarak da bu vatandaşımıza yansıdı. Haktan adaletten, hukuktan asla ayrılmadık. Mazlumun, mağdurun yanında olduk. Özgürlükle, güvenlik arasındaki ince çizgiyi koruyarak görev yaptık" dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Serhat Özşahin'de Aytekin'e yeni görevinde ve hayatında başarılar diledi. Aytekin, dün İstanbul uçağı ile Sinop'tan ayrıldı. 

Editör: Vitrin Haber