Ayancık Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliğinin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile imzalamış olduğu sözleşme kapsamında yürütülen "Kırsal Turizme Dayalı Yenilikçi İstihdam Projesi" kapsamında Mayıs ayında başlatılan 'Ahşap Restorasyon' eğitimine katılan kursiyerler Antalya'da ufkunu geliştirdi. 

Mayıs ayından bu yana Teorik ve Pratik olarak Ahşap Restorasyon eğitimi alan 13 kursiyer Antalya'da düzenlenen Ahşap ve Yapı Fuarına katılarak değişik illerden fuara gelen firma ve kurumlardaki işverenlerle buluştu. 

3 gün boyunca proje ekibinden Proje Koordinatörü Buket Doğan ve Eğitim Koordinatörü Eren Özkaya'nın önderliğinde ziyaretçi olarak fuara katılım sağlayan kursiyerler farklı ahşap yapı uygulamalarını da yakından inceleme fırsatı buldu. 

Buket Doğan ve Eren Özkaya isveren-işgören buluşmalarının verimli geçtiğini, eğitimler bittikten sonra iş başı eğitim programının da tamamlanmasıyla fuarda görüşülen kurum ve firmalarla tekrar irtibata geçilerek, gençlerin istihdamının en iyi şekilde yapılmasının sağlanacağını söyledi.