Aşıklar Caddesi Büyük Park yürüyüş yolu ve kaldırımları Fen İşleri ekipleri tarafından yenilenmesi için yıkımına başlanıldı.

Yaz aylarında yaşanan yoğunluk nedeni ile bir süredir ertelenen çalışma yeni rekreasyon alanlarını, yürüyüş yollarını ve kaldırımları barındırırken Belediye Başkanı sayın Baki Ergül yaptığı açıklamada ‘’ Yıllara meydan okuyan ve artık ihtiyaca cevap vermeyen, ilimize gelen misafirlerimizi oldukça yoğun bir şekilde ağırladığımız, yoğun bir şekilde şikayet aldığımız büyük park, rekrasyon alanları, yürüyüş yolları ve kaldırımları yapacağımız çalışmalar ile artık yeni yüzü ile yıllara meydan okuyacak. Uzun zamandır yapmış olduğumuz malzeme araştırmasında nihayet sonuca vardık’’ dedi. 

Bugüne kadar su isale hatları, kanalizasyon, yağmur hatları gibi önemli alt yapı sorunlarının çözümü için uğraşlar verdiklerini belirten sayın Ergül, “ 9 km sıcak asfalt,11 km sati kaplama asfalt, Atatürk Anıtı çevre düzenlemeleri, 40.000 metrekare parke yol yapımı ve birçok üst yapının devamı olan büyük park ve rekreasyon alanlarınıda yeni yüzüne kavuşturuyoruz. Şimdiden tüm Sinoplulara hayırlı olsun’’ dedi.

Editör: Vitrin Haber