Şenol Tabak'ın tek liste girerek başkan seçildiği genel kurul ardından Sinop İli Arı Yetiştiricileri Birliği yönetimi ilk toplantısını yaptı. Şenol Tabak başkanlığında toplanan yönetim kurulu yapılacak faaliyetler hakkında istişarede bulundu. 

Sinop İli Arı Yetiştiricileri Birliği merkezinde gerçekleştirilen ilk yönetim kurulu toplantısında, yönetim kurulu üyelerinden Şerafettin İpek başkan yardımcılığına getirilirken, İlhan Akın muhasipliğe, Cevat Şensoy'a ise sekreterlik görevi verildi. 
Birlik ve beraberlik mesajı veren Sinop İli Arı Yetiştiricileri Birliği başkanı Şenol Tabak, Sinop arıcısı için var güçleri ile çalışacaklarını söyledi. 

Tabak, "Yeni yönetim olarak bu zamana kadar edindiğimiz bilgi, beceri ve birikimlerimizle yeni projeler üreterek arıcılarımıza, ekipman sağlanması, arıcılıkla ilgili yeni gelişmelerin üyelerimize tanıtılması, yeni tekniklerin üyelerimize öğretilmesi ve ülkemizin yetiştirdiği uzman hekimlerle arıcılarımızın buluşturulması hedeflemekteyiz. Bu anlamda Ana arı yetiştiriciliği çok önemli olup ana arı yetiştirme kursları uygulamalı olarak gerçekleştirilecek" dedi.

Şenol Tabak başkanlığında oluşan yeni yönetimde; İlhan Akın, Bekir Akın, Coşkun Köse, Şerafettin İpek, Zeki İnan, Cevat Şensoy. Denetleme Kurulu; Şenol Aksoy, Engin Güney, Mehmet Yaldız. Merkez Birliği Üyeleri; Erdal Çelebi, Hamdi Kaya, Coşkun Can, Şerafettin İpek, İlhan Akın ve Musa Topcu yer alıyor. 
 
Editör: Vitrin Haber