Okul Müdürü Yusuf Haskılıç ve öğretmenleri Zeynep Akın rehberliğinde, Sinop Yaşlılar Bakım ve Huzur Evini ziyaret eden Sinop 15 Eylül Anaokulu'nun minik öğrencileri Huzurevi sakinleri ile güzel bir gün geçirdi.

Öğretmenleriyle beraber huzurevine giden minikler, huzurevi sakinlerinin neşe kaynağı oldular. 
Ellerinde çiçekleriyle tek tek huzur evinde kalan yaşlıları ziyaret edip ellerini öpen minikler yaşlılarla uzun süre sohbet etti. Anaokulu öğrencileri ile Huzurevi sakinlerini bir araya getirerek, Çocuklara manevi değerlere sahip çıkmayı ve sosyal sorumluluk bilinci aşılamayı hedeflediklerini dile getiren 15 Eylül Anaokulu Müdürü Yusuf Haskılıç, "Sevgi paylaştıkça çoğalır ilkesinden hareketle hayatımızın bir parçası olan, geçmişten günümüze köprü vazifesi gören ve deneyimlerinden istifade etmemiz gereken saygıdeğer büyüklerimizi ziyaret etmiş olduk. Çocuklar kısa da olsa onlarla zaman geçirmenin, fikirlerini paylaşmanın, keyfini ve mutluluğunu yaşadılar. Çocukların bazı manevi değerlere sahip olarak yetişmeleri amacıyla yapılan ziyaretlerin amacı sosyal sorumluluk bilinci kazandırmaktır. Sinop Huzurevi Müdürü Hasan Ceylan ve Huzurevi çalışanlarına göstermiş oldukları misafirperverlik için teşekkür ederiz” dedi.

Huzurevine ilk kez giden minikler yaşlıların ellerini öpüp onlarla sohbet ettiler. Huzur evi çalışanları ve orda bulunan yaşlılar, minikleri tüm sevecenlikleri ve güler yüzleriyle  karşıladılar. Ziyaretten memnun olan huzurevi sakinleri ise bir nebze olsun torun hasretlerini gidermiş olduklarını ve bulundukları ortamdan ve yapılan ziyaretlerden çok mutlu olduklarını ifade ettiler.
Editör: Vitrin Haber