Merkezi Almanya'da olan Türk Basın Birliği (HTBB) Başkanı ve Post Gazetesi Kuzey Almanya Temsilcisi Erdal Altuntaş, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sinop Şube Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen'i makamında ziyaret etti. 

Tatilini geçirmek üzere geldiği memleketi Sinop'ta çeşitli ziyaretlerde bulunan Erdal Altuntaş, MÜSİAD Sinop Şubesinin konuğu oldu. Altantuş'a ziyareti sırasında Sinoplu meslektaşı ve gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Serhat Özşahin eşlik etti. 

MÜSİAD Sinop Başkanı Gökmen ile uzun süre sohbet eden Altuntaş, hem birlik çalışmaları, hem de Post Gazetesi'nin çalışmaları hakkında genel bilgi verdi. Almanya başta olmak üzere Avrupa'nın bir çok ülkesinde yaşayan çok sayıda Sinoplu olduğunu hatırlatan Altuntaş, gurbetçilerin memleketleriyle bağlarını kopartmamalarının önemine değindi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden MÜSİAD Sinop Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen'de Altuntaş'a dernek olarak Sinop'ta gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgi verdi. Ziyaretin sonunda Başkan Gökmen, Altuntaş'a  MÜSİAD'ın üç ayda bir yayınlanan ve stratejik konuları ile dikkat çeken Çerçeve isimli dergiden hediye etti. 
 
Editör: Vitrin Haber