Sakarya Caddesinde genç girişimci Recep Gürhan Güleç işletmeciliğinde açılışı yapılan parfümeri, ilk günden çok sayıda müşterisini ağırladı.
 
Renkli anların yaşandığı, açılış törenine AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü, MHP Sinop İl Başkanı Ceyhan Demir, AK Parti Sinop Merkez İlçe Başkanı Fatih Özçelik, Alescia Parfüm Genel Müdürü Ali İlker Tosun ile çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı. 
 
Protokol tarafından yapılan kurdele kesimi ardından davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. İşletme sahibi Recep Gürhan Güleç, davetlilere ürünleri hakkında bilgi verdi. 
 
800 ÇEŞİT VAR
Alescia Parfüm Genel Müdürü Ali İlker Tosun, Franchising sistemiyle bayileri arasına Sinop'ta Recep Gürhan Güleç'i eklediklerini söyledi. Yurt içi ve yurt dışında birçok satış noktasıyla hizmet verdiklerini hatırlatan Ali İlker Tosun, parfüm, deodorant, kolonya, oda kokusu ve bambu başta olmak üzere 800’e yakın ürün çeşidini müşterilerinin beğenisine sunduklarını kaydetti. Tosun ayrıca, alkol içermeyen parfüm çeşitlerini de ürettiklerini dile getirerek, bu ürünlerin de en kısa zamanda Sinop'ta satışa sunulacağını dile getirdi. 

Bu bir 'Advertorial'dir.
Editör: Vitrin Haber