Maviş ve Çöpcü'ye, Merkez İlçe Başkanı Faruk Şanoğlu, SKM Başkanı Yakup Üçüncüoğlu eşlik etti. Ziyaret sırasında 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifadene Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, yaklaşık 70 üyesiyle Sinop merkez ve 5 ilçede örgütlü olan cemiyet ve çalışmaları hakkında genel bilgi verdi. Medyanın sorunlarından bahseden Cengiz Demirel, Türk Basının zor bir süreçten geçtiğini dile getirdi. Başkan Demirel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü etkinlikleri kapsamında 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenecek olan ve Türkiye geneline yayılması beklenen 'Organ Bağışı Kampanyası' ile 2-5 Mayıs tarihleri arasında Türkiye Gazeteciler Konfederasyonunun (TGK) Sinop'ta düzenleyeceği 'Başkanlar Kurulu' toplantısı hakkında geniş bilgi verdi.

Misafirperverliğinden dolayı Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel ve yönetimine teşekkür eden AK Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Ali Çöpcü, Ocak ayının sonunda açıklayacağı projeleri hakkında kısa bilgiler verdi. İktidar gücüyle belediyecilik hizmetlerinin yapılabileceğinin altını çizen Ali Çöpcü,  belediye bütçesiyle ortaya konulan projelerin yapılmasının mümkün olmadığını dile getirdi. Çöpcü, Sinop'u AK belediyecilikle buluşturacaklarını da yineledi.

Sinop'un Karadeniz sahilinde eşsiz bir güzelliğe sahip olduğunu kaydeden AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, belediyenin AK Partide olmasının tüm hizmetleri hızlandıracağını söyledi.

Sinop basının birçok konuda duyarlı davranmasının övgüye değer olduğunu kaydeden Maviş, günümüzde yerel basın kavramının kalmadığını, yerel medyanın yaptığı haberlerin tek tuşla tüm dünyada izlenebildiğini hatırlattı. Maviş, Sinop basınının yaptığı özverili çalışmaları da yakından takip ettiklerini kaydetti.

Editör: Vitrin Haber