AK Parti Sinop İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından “Vefa İftarı” düzenlendi.

Yuvam tesislerinde düzenlenen iftar organizasyonuna, AK Parti İl Başkanı Uğur Giresun, Merkez İlçe Başkanı Faruk Şanoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Doğan Can Al, İl Genel Meclis Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, İl Genel Meclis Üyesi Fatih Özçelik ile merkez ve ilçelerde düzenden bugüne AK Parti Gençlik Kollarında görev alan Gençlik Kolları Başkanları ve üyeleri katıldı.

İftara katılan konuklarını organizasyon alanında karşılayan İl Gençlik Kolları Başkanı Doğan Can Al, tek tek ilgilendiği misafirleri ile uzun süre sohbet etti. İftar yemeği sonrasında bir konuşma yapan İl Gençlik Kolları Başkanı Doğan Can Al, düzenledikleri organizasyona katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

Al; “AK Parti teşkilatları olarak hep beraber birlik, beraberlik içerisinde yürüyüşümüzün bu yoldaki kilometre taşı olması için bu iftarları beraberce yapacağız. Partimizin kuruluşundan bu yana il ve ilçelerimizde görev alan başkanlarımız yönetim kurulumuz bu akşam tertiplediğimiz iftar organizasyonuna katılım sağlayarak bu birlik ve beraberliği bir kez daha kanıtlamışlardır. Bu bizler için gerçekten onur verici bir durumdur. Bu akşam bizlerle birlikte burada bulunan tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

Organizasyonda daha sonra söz alan AK Parti İl Başkanı Uğur Giresun da, bu anlamlı davete icabet eden tüm gençlik kolları teşkilatlarına teşekkür etti. Konuşmasında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlik kollarına verdiği önemle birlikte Sinop’taki gençlik kolları faaliyetlerinden övgüyle bahseden AK Parti İl Başkanı Uğur Giresun, gençlerden daha çok çalışmalarını isteyerek bazı tavsiyelerde bulundu. 
Yapılan konuşmaların ardından program, çay sohbeti ile devam etti. 


 

Editör: Vitrin Haber