Son günlerde birbiri ardına yaşanan trafik kazalarında hayatlarını kaybeden vatandaşların ailelerine AK Parti il başkanı ve merkez ilçe başkanından taziye ziyaretleri yapıldı. AK Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak’ın, eşi Kezban Tokmak ve Merkez İlçe Başkanı Ahmet Soysal’ın, eşi Kamuran Soysal’la katıldıkları taziye ziyaretlerinde duygulu anlar yaşandı.

 6 Haziran 2013 tarihinde Korucuk mevkisi Ayancık-Sinop kavşağı yakınlarında servis otobüsüyle otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında  otomobilde bulunan Selamettin ve Salih Bayrak kardeşler, Mayıs ayının son günlerinde Yalı köyünde meydana gelen trafik kazasında ise yedi yaşındaki Oğuz Gençgün hayatlarını kaybetmişti.

Beraberinde eşi kezban Tokmak, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Soysal ve eşi Kamuran Soysal ile birlikte Bayrak ve Gençgün ailelerini evlerinde ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak, Türkiye’de trafik kazalarının çok can yaktığını, bunun önlenebilmesi için son yıllarda bir çok yasal ve cezai düzenleme yapıldığını belirterek “bu düzenlemeler ile kaza sayılarında bir düşme görülse de kazalar hala can yakmaya, ocak söndürmeye devam ediyor. Tabi ki her şey düzenleme ile çözülemiyor. Direksiyon başına geçenlerin ve yayalarımızın daha dikkatli olması ve kurallara uyması gerekiyor“ dedi.

Editör: Vitrin Haber