Ensar Vakfı Sinop Şubesi yönetimi, geçtiğimiz hafta ataması gerçekleştirilen Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş'a 'Hayırlı Olsun' ziyaretinde bulundu.

Ensar Vakfı Sinop Şubesi Başkanı Muhammet Başoğlu ve bazı yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyaret sırasında Başoğlu, İl Müdürü Açıkbaş'a yeni görevinde başarılar diledi. Ensar Vakfının Sinop'ta gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi veren Başoğlu, kendilerinin de vakfı olarak en büyük amaç ve hedeflerinin iyi bir gençlik yetiştirilmesine katkı sunmak olduğunu söyledi. Bu yönde Sinop'ta önemli çalışma ve faaliyetlerinin olduğunu kaydeden Muhammet Başoğlu, bu yönüyle de kurum ve kuruluşlarla koordineli olarak çalışmaya özen gösterdiklerini kaydetti. 

Sinop'u hak ettiği noktaya taşımak istiyoruz
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, kurum olarak STK'lara büyük önem verdiklerini, bu yönüyle sivil toplum örgütleriyle koordinenin büyük önem taşıdığını söyledi. Yeni görevi konusunda da konuşan Kazım Açıkbaş; "Uzun yıllar beden eğitimi öğretmeni, antrenör, eğitmen, STK'larda yönetici olarak görev yaptığım Sinop'ta Allah bize bu makamı nasip etti. Kentimizin bir spor kenti ve beklentilerin çok yüksek olduğunun bilincindeyim. Ama kurumumuzun değerli ve tecrübeli personeli ile bu beklentileri karşılayacağımıza eminim. Ayrıca gerek kurumsal projelerimizde, gerekse antrenör, organizasyon ve tesis noktasında Sinop'un arzu ettiği yerde olması için mücadele edeceğiz" dedi.
Editör: Vitrin Haber