Geçtiğimiz günlerde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine getirilen Kazım Açıkbaş, ilk açıklamasını yaptı. Sinop’ta gençlik ve spor adına önemli projeler hayata geçireceklerini söyleyen İl Müdürü Açıkbaş; “Yapacağımız çalışmalarla kentimizin Türk Sporunda önemli bir yer edinmesini sağlayacağız” dedi.
 
Gençlik ve Spor Bakanlığının yeni teşkilat yasası ile birlikte Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine getirilen Kazım Açıkbaş, göreve başlamasının ardından bir açıklama yaptı. kendisini bu göreve layık gören herkese teşekkür eden Açıkbaş, Sinop’ta gençlik ve spor adına önemli işler yapacaklarını söyledi. İl Müdürü Kazım Açıkbaş yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Uzun yıllar Beden Eğitimi öğretmeni, farklı branşlarda Antrenör, Eğitmen, Spor Kulüpleri Yöneticiliği ve Yüzme İl Temsilcisi olarak hizmet etme şerefine nail olduğum güzel Sinop’umuzda, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olarak görev yapacak olmanın onur ve gururunu yaşarken, üstlenmiş olduğum bu yeni görevin sorumluluğunun ağır olduğu kadar, spor sevdalısı kentimizin de beklentilerinin ne kadar yüksek olduğunun da farkındayım.

Adının içinde Gençliğe Hizmet ve Spor olan teşkilatın değerli personeli ile beklentileri karşılayarak, Sinop’umuzun Gençliğine Kurumsal Projelerimizle hizmet etmek, İlimizde var olan Spor Kültürünü  Yaşam biçimine dönüştürerek, Tesis, Eğitim ve Organizasyon açısından kentimizin Türk Sporunda önemli bir yer edinmesini sağlamak en önemli idealimiz olacaktır.
27.08.2015 Tarihi itibariyle başladığım bu şerefli görevi gerçekleştirmek üzere  atamamı gerçekleştiren  Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç‘a, atamanın gerçekleşmesini sağlayan Millet Vekilimiz Sayın Cengiz Tokmak beyefendiye ve İl Başkanımız Sayın Ali Çöpçü’ye ayrıca gerek duaları gerekse güzel düşünceleri ile bu sürece katkı yapan herkese şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunarım.

Bu görevin İlimize ve şahsıma hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” 
Editör: Vitrin Haber