Darbe girişiminde yaşanan tüm gelişmelerin, AA muhabirlerinin anlık haberleri ve olay anındaki fotoğraflarıyla kronolojik bir sıraya göre derlenen ve ücretsiz sunulan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 

Demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara destek olmak amacıyla meydana gelen Vali Kemal Cirit, yaptığı açıklamada, AA'nın devletin çok önemli görevler üstlenen bir iletişim kanalı olduğunu söyledi. 
Darbe girişimin ardından hazırlanan kitapla vatandaşların gerçeği görmesinin sağlandığını ifade eden Cirit, şöyle konuştu:
"Milletimiz Sinop'ta da olduğu gibi yurdun her tarafında darbecilere karşı bir darbe gerçekleştirmiştir. Dünyaya demokrasi dersi veren bir milletten bahsediyoruz. 15 Temmuz bu ülkenin geleceği için bir milat olmuştur. Bu demokrasi mücadelesini güzel bir yayınla ortaya koyduğunuz için teşekkür ediyorum. Tarihe ışık tutacak bir çalışma olmuş, emeği geçen tüm Anadolu Ajansı ekibini tebrik ediyorum." 

Demokrasi nöbeti tutan vatandaşlardan Mete Çağdaş da AA'ya çok önemli bir çalışmayı kendileri ile paylaştığı için teşekkür etti. 
Kitabın çocuklarına, torunlarına eser kalacak nitelikle olduğunu vurgulayan Çağdaş, "Bu kitabı tüm kütüphanelerde yerini alması gereken bir eser olarak görüyoruz. Gerçekten çok beğendim. AA'ya bir kez teşekkür ediyorum." dedi.  

Şeref Yetkin de kitabi evindeki kütüphanede ömür boyu saklayacağını dile getirdi.
FETÖ'nün bütün çirkinliklerini kitapta görme fırsatı bulduklarını anlatan Yetkin, emeği geçen ve katkı sunanlara minnettar olduklarını sözlerine ekledi.

 
Editör: Vitrin Haber