Yaklaşık 1 aydır kendisinden haber alınamayan 80 yaşındaki Hikmet Kışıoğlu'nu arayan ailesi, yaşlı adamın Sinop'a gelebileceğini belirterek, vatandaşlardan yardım istedi. Kışıoğlu'nun en son Boyabat ilçesinde olduğu duyumu alınmış.

Kastamonu Salı Pazarı'nda ikamet eden İsmail Ünal, kaybolan kayınpederi olan 79 yaşındaki Hikmet Kışlıoğlu'nu görenlerin güvenlik güçlerine ya da kendilerine haber verilmesini istedi. 

Kaybolan kayınpederi hakkında açıklama yapan İsmail Ünal şunları söyledi, "Babam Hikmet Kışlıoğlu 80 yaşında ve 90 derece kambur olan birisi, bastonla da zor yürüyebilen, insan ilişkileri de sıfır, hafızası ise aklı başında, çok az bir kaybı var,  yazıları da okuyabiliyor, Subaşı Köyü ile şehir arasında da gidip geliyor, Salı Pazarında da benim evim var, kızının da yanına bazen geliyor, Subaşı Köyünde yaşıyor, şehre gelirken köye gidiyorum demiyor, köyden giderse de şuraya gidiyorum demiyor hiç bir kimseye, çocukları ve arkadaşları ile de ilişkisi kopuk olarak yaşıyor, Merkez Subaşı Minübüsleri ile gidip geliyor, duraktan biniyor ve duraktan da iniyor, lafa söze de gitmiyor, kendi bildiği gibi hareket ediyor, 9 Eylül'den bu tarafa kayıp, bu konuda bir bilgi kirliliği var, Pazartesi günü gördük diyenler var, ama hala ortalarda yok, en son da 9 Eylül'de görüldüğü söyleniyor, o tarihten bu tarafa da yok. Bize geliyor bir hafta kalıp gidiyordu, kış aylarında ise sürekli de bizim yanımızda kalıyordu. 15 gündür de Kastamonu'ya gelmedi ve o günden bu tarafa gören de yok. Ben Hikmet Kışlıoğlu'nun damadıyım, önemli bir hastalığı da yok, sadece tansiyonu var, Alzheimer hastalığı, unutkanlığı da çok fazla da yok, Köyden gelip bizim evimiz bulabiliyor, bizlerden başka hiç kimsenin de yanına gitmez, bildiği haricinde hiç bir yere gitmez ve de kalmaz, gidebileceği her yeri aradık, ama ulaşamadık, Jandarmaya haber verdik, jandarma da araştırıyor, babamızı bulan ve görenler bizlere veya emniyete bildirirse de çok memnun olacağız, şu anda çok üzüntülüyüz, bir an önce de bulunmasını istiyoruz, başına birşey gelmesinden korkuyoruz" dedi
Editör: Vitrin Haber