Sinop Belediye Başkanlığı, il genelinde devam eden doğalgaz yapım çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda asfaltlama çalışmaları gerçekleştiriyor.

Belediye Fen işleri ekipleri son olarak doğalgaz çalışmalarının tamamlandığı Bergüzar Sokak, Gül sokak ve Gençlik sokakta sıcak asfalt çalışmalarını tamamlayarak hizmete sundu. Fen işleri müdürlüğü Ocak ayı başından bu güne Destek hizmetleri müdürlüğü bünyesinde yer alan asfalt plentinde üretilen 5 bin ton sıcak asfaltı cadde ve sokaklar ile buluşturdu. Sıcak asfalt çalışmalarının önümüzdeki süreçte doğalgaz çalışmalarının tamamlandığı bölgeler başta olmak üzere hızla devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Baki Ergül, hızla devam eden çalışmalar neticesinde asfaltlanmamış sokak kalmayacağını ifade etti.

Ergül; “Sıcak asfalt üretiminde oldukça büyük bir yol kaydettik. Kaliteli ve hızlı bir şekilde tüm cadde ve sokaklarımız yapılıyor. Tabi ki sayısal verilerinde bize gösterdiği ciddi anlamda çok sayıda cadde ve sokağı sıcak asfalt ile buluşturduk. Ocak ayından bu yana toplamda 5 bin ton sıcak asfalt ile toplam 3.5 km yol yaparak hizmete sunduk. Fen işleri müdürlüğümüz ve destek hizmetleri müdürlüğümüz çalışmalarını sürdürüyor” dedi. 
Editör: Vitrin Haber