Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, beraberindeki cemiyet yönetimi ile birlikte, Sinop Valisi Köksal Şakalar, Belediye Başkanı Barış Ayhan ve Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın’ı makamlarında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde, 2-5 Mayıs tarihleri arasında Sinop’ta gerçekleştirilen Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun 18. Başkanlar Kurulu Toplantısı'na katkılarından dolayı Vali Şakalar, Başkan Ayhan ve Rektör Dalgın’a plaket veren Cemiyet Başkanı Cengiz Demirel ve yönetim kurulu üyeleri, destekleri için teşekkür etti.

Gerçekleştirilen ziyaretler hakkında bilgi veren Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, 2-5 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti. Demirel; “Bugün Sinop Valimiz Köksal Şakalar, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan ve Sinop Üniversitesi Rektörü ziyaret ettik. Kendilerine yönetim olarak 2-5 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun 18. Başkanlar Kurulu Toplantısı'na katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

 

Editör: Vitrin Haber