Seçim kararı alındığı günden itibaren, 24 haziran seçimlerine giden süreçte tüm TÜRKİYE düşmanı şer odaklarının ve ülke içerisindeki maşalarının tüm güçleri ile saldıracağını gayet iyi biliyorduk. bunu bilmek için müneccim olmayada gerek yok zaten.
yeni dünya düzeninde Türkiye'yi yok etmek  dünyayı kendilerine köle yapmak isteyen malum güçler, ilk önce dolar kuru üzerinde baskı oluşturarak işe başladılar; akabinde derecelendirme kuruluşlarının ard arda açıklamaları geldi,  piyasaları karıştırmak için her yolu denediler.
Baktılar'ki yaptıkları tüm ayak oyunlarına reğmen, millet  yüzde altmışlar oranında Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Partiye destek vermeye devam ediyor, bu sefer gıda spekülatörlerini devreye soktular; pazarcılığa soyundular soğan patates üzerinden algı oluşturmaya çalışıyorlar.  Halen daha kafaları bazı şeyleri almıyor.  bizleride kendileri gibi sanıyorlar. en ufak bir esintide savrulup gideceğiz sanıyorlar, bizi ne fırtınalar savuramadı ne tufanlar köklerimizi sarsamadı biz size benzemeyiz. bu millet hiç bir zaman sizler gibi aşşağılık olmadı olmayacak. 
kaldı şurada iki gün. ne yaparsanız yapın. bu ülkeye hizmetkar olmaya kararlı kadroları ve milletimizin bu kadrolara olan güvenine,  engel olamayacaksınız.  ALLAH'ın izni ve milletimizin teveccühü ile sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti gümbür gümbür geliyor. 
Eyyy milletimizin ekmeğine göz diken dürzüler, Eyyy ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve bekaasına  göz diken hain alçaklar, Eyyy ülkemizi ve milletimizi bir bardak suda çıkardıkları suni fırtınalarla yıkabileceğini sanan kökü dışarıda olan şerefsizler, milletimiz 24 haziranda size öyle bir tokat atacak'ki, osmanlı tokatını bile özleyeceksiniz.. Bu Son çırpınışlarınız ve tüm gücünüzle her yönlü saldırıyorsunuz; öyle bir duvara toslayacaksınız'ki, bu duvar milletimizin sinesiyle örülmüş çimentosu fakir fukaraların garip gurabaların dualarından oluşmuş harcı anaların göz yaşlarıyla yoğrulmuş bir duvar, işte o duvara toslayacak ve darmadağınToz duman olacaksınız.
Dün cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı dinlerken, milletimiz ve ülkemiz üzerinde  oynadıkları oyunlarla baskı kurmaya çalışan global spekülatörler ve içerideki iş birlikçileri hakkındaki kararlı konuşması karşısında, içimden aynen şu düşünce geçti; bakalım şimdi sizi kim kurtaracak? eyyy milletimizin ve ülkemizin  düşmanları, Reisimizi bilenler bilir; kararlarında ne kadar ısrarcı olduğunu. şimdi bekleyin ve titreyin son iki gün kaldı 25 haziran sabahından itibaren yaptığınız hiç bir hainlik karşılıksız kalmayacak. hepsi burunlarınızdan fitil fitil getirilecek bekleyin ve titreyin. yada kaçabildiğiniz kadar uzağa kaçın, mümkünse cehennemin dibine  vesselam...