Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu yıldız erkekler voleybol takımı, okul müdürü Yılmaz Ergün ve beden eğitimi öğretmeni Ümit Yılmaz, Gerze kaymakamı Metin Kubilay’ı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç’i ziyaret edip, kupalarını sundular.

Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 2012-2013 Eğitim- Öğretim yılında ilimiz Boyabat İlçesinde düzenlenen okullar arası yıldız erkekler voleybol il birinciliği müsabakalarında; ilçemiz Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Yıldız Erkekler Voleybol Takımı beden eğitimi öğretmeni Ümit Yılmaz’ın yönetiminde Durağan Tekir Yaylası YİBO. Ortaokulunu 3-0, Durağan Şehit Kadirler Ortaokulunu 3-0, Boyabat Ortaokulunu 3-1 lik skorlarla geçti ve yıldız erkekler Sinop İl 1.’si oldu.

Gerze Kaymakamı Metin Kubilay; “Siz voleybolcularımızı tebrik ediyorum.  Zirvede kalıcı olmanızı istiyorum. Sizler ilçemizin gurur kaynaklarısınız.  Gurup müsabakalarında ilimizi temsil edecek yıldız erkekler voleybol takımı ve çalıştırıcısı ile tüm idare ve velilerimizi tebrik ediyorum” dedi.


Editör: Vitrin Haber