Sinop Valisi Mustafa Özarslan, İçişleri Bakanlığının destekleriyle yapımı tamamlanan Gerze Hükümet Konağı Ek Binasında incelemelerde bulundu.

Vali Özarslan’a incelemeler esnasında; İlçe Kaymakamı Yıldız Büyüker ile AK Parti İl Başkanı Yakup Üçüncüoğlu ve beraberindeki heyet de eşlik etti.

Yaklaşık 1.600 metrekare kullanım alanına sahip olan ve Temmuz ayı içerisinde hemşehrilerin hizmetine sunulması planlanan yeni hizmet binasında;

Kaymakamlık (Yazı İşleri Müdürlüğü)

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı

Nüfus Müdürlüğü

Milli Emlak Şefliği

İlçe Özel İdare Müdürlüğü

Köylere Hizmet Götürme Birliği aynı çatı altında vatandaşlara hizmet verecek.

Vali Mustafa Özarslan, “Uzun zamandır yapımı tamamlanmamış ve atıl durumda bulunan, bundan dolayı da görüntü kirliliğine neden olan karkas bir yapıyı da İçişleri Bakanlığımızın ve İl Özel İdaremizin bütçe destekleriyle Gerzeli hemşehrilerimizin kamu hizmetine kazandırmış olduk.

Gerze Hükümet Konağı Ek Binamızın ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Gerze-Sinop dolmuşunda yaz tarifesi başladı
Gerze-Sinop dolmuşunda yaz tarifesi başladı
İçeriği Görüntüle

Kaynak: Sinop Valiliği Bülten