Adı pek çok kez saçlarla birlikte anılan biotin, B grubu vitaminlerinden biridir. H vitamini de denilen bu vitamin, gıdaların sindirim esnasında enerjiye dönüştürülmesinde etkilidir. Bu vitamin saç ve tırnaklarla yakından ilgilidir ve bir çeşit koenzim de denilmektedir. İçeriğinde biotin kapsülü, rüşeym, susam, ısırgan otu tohumu, yer fıstığı, pamuk, badem ve ceviz yağı gibi insan vücudu için son derece yararlı ürünler barındıran , bitkisel besin takviyeleri hizmeti sunmaktadır.

Zade Vital İle Sağlıklı Saçlar

Biotin, insan vücudunda saçların, cildin, sinir sistemi ve gözlerin sağlığı için son derece önemli bir vitamindir. Ayrıca hamilelik esnasında embriyonun sağlıklı gelişimi açısından yeterli miktarda alınması gerekir. Bu vitamin; et, balık, süt ve yumurta gibi hayvansal gıdalar içerisinde bulunabildiği gibi tahıl, fındık, soya, havuç, muz ve karnabahar gibi bitkisel gıdalarda da bulunabilir. Ayrıca ceviz içerisinde bulunan biotin, Zade Vital biotin kapsüllerinin yanında ceviz yağı ürünü içeriğinde de bulunur.

Zade Vital Biotin Faydaları

Zade Vital, biotin hapları ve diğer bitkisel yağları içeriğinde bulunan biotinin vücut açısından pek çok fayda sağlar. Emriyonun gelişimini sağlarken aynı zamanda cilt, tırnak ve saçların sağlığı açısından önemlidir. Şeker hastalığına karşı olumlu etkileri bulunur. Protein kullanımı ve hücre yenilenmesini sağlayıcı etkisi vardır. Kas gelişimi ve yağların kullanımını kolaylaştırır. Kalp krizini engelleyen yapısıyla beyin ve sinir sistemi sağlığında katkısı bulunur. Ayrıca ruh sağlığının korunmasında da etkilidir. Yeterli miktarda biotin alınmadığında iştahsızlık, saç dökülmesi, depresyon, ciltte döküntüler, sindirim rahatsızlıkları ve ayaklarda uyuşmaya neden olmaktadır. Bu gibi durumlarda biotin kapsülleri vücudun ihtiyaç duyduğu biotine besin takviyesi olarak sağlayacaktır.

adresinde Zade Vital biotin kapsülleri ve rüşeym, üzüm çekirdeği, susam, aspir, ısırgan tohumu, Hindistan cevizi, çörek otu, badem, pamuk, nar çiçeği, kantaron yağı gibi bitkisel yağlar yanında E ve D vitamin takviyeleri ve arı sütü gibi sağlık için oldukça yararlı besin takviyesi ürünlerini inceleyebilirsiniz. Seçtiğiniz ürünleri kolay ödeme avantajları ve kargo ile adresinizde temin edebilirsiniz.

ADVERTORİAL HABER

Editör: Vitrin Haber