Hukuksal işler, karmaşık olması yanı sıra sürelerinde çok önemli olduğu süreçlerdir. Evrak yönetiminden zaman yönetimine, iş ve insan yönetiminden büro yönetimine kadar birçok alanda iyi bir takip, kontrol ve yönetim gerektirir. T-HOS, hukuk alanında çalışanların işlerini kolaylaştırmak için hukuk programları ile iş süreçleri yanı sıra evrak ve büro yönetimlerini de kolay hale getirecek programlarla destek olmaktadır. T-HOS, bu desteği bir adım ileri taşıyarak büyük bir fedakârlığa imza atıyor. Hukuk alanında çalışanların dünyayı etkisine alan pandeminin etkin olduğu bu zamanlarda, evden kolay çalışmaları için 12 aylık üyeliğe ek 1 aylık daha ücretsiz üyelik veriyor. Ayrıca bu üyeliklerin ilk iki ayını da, adımıza kahramanca çalışan sağlık sektörüne destek olmak amacıyla da Sağlık Bakanlığı’na da bağışlıyor.

T-HOS yerli bulut yönetim sistemiyle, hem ekiplerinizi hem de evraklarınızı istediğiniz gibi yönetebilirsiniz. Son yılların teknolojisi olan bulut sistemini programlarına entegre eden T-HOS, çok çeşitli avukat programları ile hukuk alanında çalışanların süreçlerini yönetmelerini etkin hale getiriyor.

T-HOS Bulut Tabanlı Programların Faydaları

Bulut tabanlı programların en büyük faydası, istenilen dokumana veya verilere istenilen her yerden ve her zaman erişim imkanı olmasıdır. Sistem içerisinde aktif şekilde işlem yapabilir, işlerinizi kolayca yönetebilirsiniz.

Hukuk programları üzerinden vekalet ücreti oranlarından faiz oranlarına veya döviz kurlarına kadar birçok farklı bilgiye erişebilirsiniz. Tahsilat bilgilerini anlık olarak görebilir, raporlamalarınızı hızlı şekilde yapabilirsiniz.

T-HOS bulut tabanlı programlarda bilgilere erişim hızlı ve kolaydır. Ancak sağlanan güvenlik tedbirleri ile evrak ve dokümanlarınızın istenmeyen kişilerin eline geçmesi de engellenir.

Programlarda tek tuşla işlerinizi halledebilirsiniz. Evinizin rahatlığında ofise ya da adliyeye gitmeden dilekçelerinizi yazabilir, mail gönderebilirsiniz.

Klasik ofislerde dosyalar içinde olan evrakları T-HOS doküman yönetim sistemi ile dijitalleştirebilir. Her yerden ulaşıma açabilirsiniz. İsterseniz değişiklik yapabilir ya da arşivleyebilirsiniz.

Zamanınızı En Etkin Şekilde Yönetebilirsiniz

Hukuksal süreçlerde tarihler çok önemlidir. T-HOS bulut tabanlı sistemlerde zaman yönetimi sizin için çok kolay hale gelir. İcra veya dava dosyalarının önemli tarihlerini kolaylıkla yönetebilirsiniz. Önemli tarihlerde mail ve SMS ile uyarılar alarak bu tarihlerdeki işlerinizi aksamadan, eksiksiz yapabilirsiniz.

Duruşma gün ve saatleri, icra açılma zamanları, gönderilmesi gereken tebligatlar gibi tüm önemli durumları ve süreçleri programdan takip ederek kontrol altına alabilirsiniz. T-HOS’un sağladığı bir diğer kolaylık ise demo olanağı da sunmasıdır. Bu programa geçmeden önce ücretsiz olarak demo talep edebilirsiniz. Bu şekilde programları inceleyerek, ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde belirleyebilirsiniz. T-HOS programları modüler ve entegre programlardır. Dilerseniz en fazla ihtiyacınız olan programı alıp, sonrasında ihtiyaçlarınıza göre diğer modülleri de entegre edebilirsiniz. T-HOS hukuk otomasyon programları ile hayatınızı kolaylaştırmak için çalışmaktadır.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber