İkinci el cep telefonu piyasasına farklı bir bakış açısı getirerek neredeyse sıfır ayarındaki cep telefonlarının alım ve satım işlemlerini gerçekleştiren EasyCep, sadece telefon değil tablet satışı da yapar. İkinci el cep telefonlarının kullanıcısından alımı yapılırken telefonun batarya ömrü ve üzerindeki kılcal çizikler gibi faktörlere göre değerlendirmesini yapan firma, tamir işlemlerinde de uzman bir ekip ile çalışır.

İkinci El Cep Telefonları

İkinci el telefon alım ve satım işlemlerinde öncü bir yaklaşım sergileyerek sıfır ayarında telefonları bulan firmanın elinde birçok farklı markaya ait cep telefonu bulunur. Samsung, Apple, Huawei, Xiaomi, cep telefonları aksesuarları, tabletler, bilgisayarlar, akıllı saatler ve daha fazlası için siz de firmanın resmi satış sitesini ziyaret edebilirsiniz. Telefon almak isteyenler için "Telefon Al" butonu üzerinden, cep telefonunu satmak isteyenler için ise "Telefon Sat" butonu üzerinden işlem gerçekleştirebilmek mümkün olur.

Güvenilir İkinci El Cep Telefonu Alışverişi

Easycep.com üzerinden satın alınmış ikinci el bir cep telefonu firma tarafından kendi ismi ile garanti altına alınır. Üründe herhangi bir sorun yaşanması durumunda garanti kapsamı doğrultusunda tamiri için ya da cihaz değişimi için firmaya gönderim sağlayabilirsiniz. İkinci el cep telefonu piyasasının öncülerinden bir tanesi olarak, sizlere güvenilir ve garantili ikinci el cep telefonu kullanımı sağlanır. Böylelikle cihazınıza herhangi bir zarar geldiğinde iade yapabilmek mümkün olur.

İkinci El Cep Telefonu Alım ve Satım

İkinci el cep telefonu almak isteyen kişilerin Easycep resmi satış sitesine giriş yaparak dilediği telefona ulaşabilmesi mümkün olur. Satın alım işleminin ardından 3 iş günü içerisinde kargoya verilen ürün korunaklı bir şekilde müşteriye ulaştırılır ve firma garantisi altında olur. İkinci el cep telefonu satışı yapmak isteyen kişiler ise, cep telefonları ile ilgili çeşitli bilgilendirmeleri form sayfası üzerinden yetkili kişiye iletmelidir. İkinci el telefon satış işleminde firmanın önem verdiği iki kritik nokta vardır. Batarya ömrü ve üzerindeki çiziklere göre cihazın alınıp alınmayacağına karar verilir.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber