Kelime anlamıyla, genellikle soğuk kış günlerinde giyilen kumaş, yün veya pamuktan ceket biçiminde ön tarafı açık kollu giysiye bayan hırka denilmektedir. Pek çok kişinin bildiğinin aksine sadece kış mevsiminde değil yılın değişik zamanlarında da özellikle kadınların kıyafet tarzını yansıtan giysilerdir.

Şık Ve Zarif Görünmenin Yolu  

Her sene değişen model ve renk seçenekleri ile bayan hırka kıyafet tarzı olarak bütün kadınların gardıroplarında vazgeçilmez bir parça olarak daima yer bulur. Bununla birlikte işleme şekli, boyları veya kol uzunluklarına göre pek çok modeli bulunduğundan geniş bir ürün yelpazesine sahip tekstil ürünleri arasında yer alır.

Ayrıca yılın farklı zamanlarına göre pamuk veya yün gibi farklı çeşitleri bulunur. Yaz gecelerinde terletmemesi için daha çok pamuk tercih edilirken, kış için giyilenler genellikle yünlüdür. Bayan hırka pek çok kıyafetle kombine edilebildikleri gibi yılın modasına göre siyah, bej, beyaz, vizon, mavi, krem rengi gibi farklı seçeneklerle değişik ve şık tarzlar yansıtılabilir.

Farklı desen, renk ve modellerde hırka çeşitlerini buradan https://www.modaeva.com.tr/kadin-hirka-modelleri görüntüleyebilirsiniz.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber