Yeminli tercüme Noterler tarafından yemin ettirilerek işleride uzmanlaşmış ve üniversitelerin ilgili bölümlerini başarıyla bitirmiş kişilere verilen Yeminli Tercüman ünvanı ile gerçekleştirilen tercüme işlemlerinin yapılma eylemidir. Yeminli tercüme yapabilmek için bir Noter tarafından yemin ettirilmiş ve tercüme hizmetini doğru ve gerçeğe uygun olarak uygulayacağına yemin etmiş olmak gerekir. Üniversitelerin yabancı dil düzeyinde diploması olan kişiler yeminli tercüman olabilirler.

Tercüme işlemlerinin doğruluğu konusunda hassas bir yetki olan Yeminli Tercümanlık 'ta hatanın tamamen sıfır seviyesinde olması gerekmektedir, tercüme ettikleri belegeleir imza ve mühürleriyle garanti altına almış olup yeminleriyle birlikte çevirinin doğruluğuna dair garanti vermiş olurlar. Çeviri işlemlerinde en büyük hassasiyet ise gizliliktir, yeminli tercümanların yaptıkları çeviri büyük bir özveri ve gizlilik içinde profesyonel şekilde hazırlanıp noter onayına sunulur, böylelikle yapılan çevirilerin gizliliği çeviri doğruluğu ve gerçekliği her yönden garinti altına alınmış olur.

APOSTİL ONAYLI ÇEVİRİ

Bir resmi belge ülkeler arasında geçerlilik kazanabilmesi için bazı koşulların yerine getirilmesi gerekmektedir. Dolayısıyla bir ülkedeki resmi belgenin başka bir ülkede kullanılabilmesi için kaynağının ve geçerliliğinin belgelendirilmesi gerekmektedir. Belgelendirme işlemi için öncelikle belgenin yetkili bir birim tarafından tercüme edilmesi zorunluluğu bulunmaktadır. Daha sonra resmi bir kamu kurumu tarafından onaylanmasına gerek vardır. Bu onay mercii kamu kurumu yerine bir noter de olabilmektedir. Bu şekilde onaylı belgelere apostil tasdikli belgeler denmektedir.

Belgelerin Uluslararası Geçerliliği İçin Apostil Uygulaması

Apostil uygulaması uluslararası bir sözleşme ile kabul edilen ve uluslararası işlemlerin güvenceye bağlanmasını sağlamaktadır. Lahey Sözleşmesi ile kabul edilen bu uygulama sözleşmeye taraf ülkelerde uygulanabilmektedir. Bu çerçevede bu belgeler apostil onaylı tercüme uygulamasına tabi tutulmaktadır. Türkiye Lahey Sözleşmesine taraf ülke olduğu için diğer taraf ülkelerde belgelerin geçerliliği apostil ile sağlanmaktadır. Safari Tercüme olarak sizlere bu tercüme hizmetini vermeye yetkili yeminli bir tercüme bürosuyuz. Bu konularda en iyi hizmeti alacağınızdan emin olabilirsiniz.

Apostil Onaylı Tercümelerin Güvenilir Adresi

Ülkemizde dokümanların apostil onaylı tercüme olması için öncelikle yetkili bir tercüme bürosu tarafından çevrilmesi gerekmektedir. Biz bu yetkiye sahip bir büro olarak apostil onaylı belgeleriniz için yardıma hazırız. Her türlü ticari belgelerinizin uluslararası geçerliliği amacıyla talepte bulunacağınız tercüme işleriniz itina ile yapılmaktadır. Evlilik cüzdanı ya da ölüm belgesi gibi evrakların apostil onaylı tercümeleri için hizmet vermeye hazırız.

KONSOLOSLUK TASDİKLİ ÇEVİRİ

İstanbul’da çeviri hizmetine başlayan Safari Tercüme daha sonra gösterdiği hizmetlerin başarılı olması ile ekip ve çalışan sayısını arttırarak hizmet vermeye devam etmektedir. Yıllardır hizmet veren firma sahip olduğu deneyim ve alanında uzman kadrosu ile tıp, hukuk, teknik, edebi, bilgi teknolojisi, otomotiv, tekstil katalog ve resmi dokümanlar tarafımızdan hızlı ve güvenli bir şekilde çeviri ve tercüman hizmeti vermektedir.

 Safari tercüme, konsolosluk onaylı tercüme hizmeti vererek müşterilerinin güvenini kazanmıştır. Çevirileri ve gereken resmi işlemleri özenle ve tam ve eksiksiz olarak kuryeleri tarafından müşterilerine teslim edilme imkanı sunmaktadır.

Alanında Uzman Kadro Başarılı Hizmet

İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, Rusça dillerine ilişkin çeviri yapan tercümanlar üniversitelerin ilgili alanları üzerine eğitim veren lisans eğitimi almış ve mezun olmuş en az bir konuda uzmanlık kazanmış çalışanları iel hizmet vermektedir. Safari tercüme hizmet veren ekipleri sektör tecrübesi bulunan profesyonel kişilerden oluşmaktadır.

Sunulan Hizmetler

Akademik Tercüme Hizmetleri: Akademik makaleler ya da belgelerin çevirisi yapılmadan önce iyir plan hazırlanır. Bu plana uyularak çeviri yapılır. Her kelimenin çevirisi yapılırken kelime anlamına ve noktalama işaretlerine oldukça fazla dikkat edilmektedir.

Hukuki Tercüme Hizmetleri: Hukuki tercüme yasal sorumluluğun oldukça önemli olduğu bir alandır. Bu alanda hizmet veren tercümanlar tüm hukuki bilgiye sahip olmaktadır. Hukuki tercüme alanı oldukça zor alan olmakla birlikte Safari Tercüme firması hukuki tercüme hizmetleri alanında oldukça başarılı hizmetler sunmaktadır.

NOTER TASDiKLI ÇEViRi

Safari Tercüme, çok yönlü bir çeviri platformudur - bir çeviri bürosundan daha fazlasıdır. Standart bir çeviri ajansının sağlayamayacağı yüksek kalitede çeviri hizmetini sağlamak için, dünyanın her yerinden alanında uzman çevirmenleri bünyesinde bulundurur. En son teknolojiyi, kendi alanlarında ilerlemek üzere eğitilmiş, doğrulanmış çevirmenlerle birleştirerek noter tasdikli tercüme olanağını sizlere sunar.

Uzman Çevirmen Ağı

Hakim oldukları alanlara uygun işlere atanmalarını sağlamak için, çevirmenlerinin nerede yaşadıklarını takip ediyor. Bu, müşterinin ihtiyaçlarına uygun İngilizce sürümüne bağlı olarak farklı ülkelerde yaşayan bir çevirmene verilerek profesyonel kalitede çözümler üretileceği anlamına gelir. Tercümelerin yeni kelime dağarcığından gelişen kelime kullanımına kadar yerel dil gelişimlerine ayak uydurmasını sağlamanın yolu budur.

Ek olarak, noter tasdikli tercüme uzmanlığına odaklanmaları, ağında çok sayıda hukuki çeviri uzmanına sahip oldukları anlamına gelir. Her çeviri işini atarken bu deneyimi dikkate alırlar. Böylece müşterilerin her biri, özellikle o müşterinin belgelerine uygun uzmanlık becerilerine sahip bir çevirmenin hizmetlerinden yararlanabilir. Safari Tercüme servisleri aracılığı ile çevirilerin kalitesini garanti ettikleri diğer alanlar hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Herhangi Bir Çeviri Bürosu Değil

Safari Tercüme her şeyin merkezinde benzersiz bir platforma sahiptir. Bu platformu temelde kullanarak süreçleri kolaylaştırmak ve çevirileri en optimum düzeye çıkarmak için gerekli her türlü teknoloji kullanılır. Genel bir çeviri bürosunun aksine, çevirmeninizi - doğrulanmış bir uzman - seçebilir ve denetleyebilirsiniz. Size belgeleriniz ve çevirileriniz üzerinde diğer çeviri hizmetleriyle mümkün olmayan benzersiz bir denetim sağlar. Devam eden işleri takip edin, kısa geri dönüş süreleri talep edin veya büyük projeleri düzenlemek için Safari noter tasdikli tercüme tercihiniz olsun.

ARDIL TERCÜME

Tercümelerin kalitesi, çevirmenlerin hakim oldukları lisan konusundaki itibarı derecesinde nitelendirilir. Bu nedenle, müşterilerinin beklentilerini karşılamak için üst düzeyde konuşabilen seçkin dil bilimcileri işe almakta ve en sağlıklı ardıl tercüme hizmetini sağlamak için gelişmiş yöntemler kullanmaktadır.

Safari Tercüme’de Çevirmenler Nasıl İşe Alınır

Geniş bir dil eşleştirmeleri ve becerileri ağı oluşturmak için dünyanın dört bir yanından en iyi çevirmenleri işe alıyorlar. Müşterilerin konuşmalarını ardıl tercüme yaparken hedef dili ana dili olarak konuşan kişileri kullanırlar. Bu nedenle yapılarında çok geniş çalışan sayısına sahiptir. Ayrıca, her bir müşterinin sektöre özgü bilgilerden yararlanmasını sağlamak için müşterilerin işlerini çevirmenlerin becerileriyle eşleştirmek esastır.

İşe alma sürecinde her çevirmeni yalnızca dil becerilerine göre değil, aynı zamanda deneyimlerinin genişliği ve gösterebilecekleri herhangi bir uzmanlık bilgisine göre de değerlendirir. Daha sonra, yüksek kalite standartlarını her zaman korumak için, her bir işi, söz konusu işin gereksinimlerini en yakından karşılayan çevirmene verir.

Hızlı ve Verimli Bir Hizmet

Çevirmenler için kalite her şeydir. Mümkün olan en yüksek düzeyde gerçek doğruluğu sağlamak için çalışılır. Söz konusu ardıl tercüme olunca bu beceriyi, geliştirdikleri hızlı teknolojik platformla birleştirmek, en yüksek kalitede çevirileri rekor hızda çeviren bir hizmet sunmalarını sağlıyor. Aslında, Safari Tercüme bürosu ile ne kadar çok çalışırsanız, sizin için yaptıkları pratiklerle hizmetleri de o kadar hızlı hale gelecektir.

Çeviri Gizliliği ve Güvenliği Her Şeyden Önemlidir

Diyaloglarınızı ve verilerinizi gizlilik içerisinde tutarak, profesyonel çeviriler sipariş etmeniz için tamamen güvenli bir hizmet sağlar. Zengin platform özellikleri, veri koruma düzenlemelerine uymanıza ve daha fazla şeffaflık ve kontrol elde etmenize yardımcı olur. Ardıl çevirileri kapsayan birebir özel görüşmeler tamamen gizlilik içerisinde tutularak, gerçekleştirildikleri ortamdan dışarı çıkmaz.

Tercüme talepleriniz için bir teklif de bizden alın…

Safari Tercüme

Advertorial

Editör: Vitrin Haber